Жените са енигма за мъжете. През годините сме чували какви

...
Жените са енигма за мъжете. През годините сме чували какви
Коментари Харесай

Вижте петте съкровени тайни на жените

Жените са загадка за мъжете. През годините сме чували какви ли не сполучливи теории за окротяването на опърничавата, митове за пристрастеността и даже порно истории за мръсницата под завивките. Имало един мъж, който схванал в действителност какво желаят дамите и най-после го умъртвили, тъй като не можели да понесат истината. Не се тормозете, ние също не ги разбираме, имаме милиони теории, само че откакто всяка е друга, започваме да привикваме с концепцията, че това ще е стаята на тайните, в която никой няма да влезе. По тази причина, изхождайки единствено от опита на всички останали, съумяваме да открием някои доста специфични секрети, които дамите ревниво пазят, тъй като всичко щеше да е доста по-лесно за теб. Ето какво би трябвало да запомниш доста съществено:

1. Маймунски неприятности
Макар и да обръщаме малко началото и края, дано стартираме от тази посока. Жените от дълго време са опитомили тактиката на маймуната - те скачат от клон на клон, в нашия случай скачат на друго и в никакъв случай не пускат, преди да са хванали другото. Една жена е смела и подготвена да се раздели с теб, когато е хванала друга магическа пръчка, магията също изчезвала по това време. Смешното в този случай е, че щом се появи различен, несигурното и нежно девойче демонстрира такава хитлерова тирания, че просто няма по какъв начин да противодействаш. Изведнъж стават уверени в дейностите си и са сигурни, че мигновено могат да вземат живота си в ръце и да се трансфорат в същински герои на макарената. И това се прави цялостен живот, без значение дали сте Ален Делон или не. Жената се счита за инвестиция и постоянно ще се оглежда за нещо по-добро. През целия си умишлен живот ще гледа тъкмо по тази причина. Дали има някой по-добър от теб, дали някой може да предложи повече за нейната цепка и прочие. Какво прави маймуната с обелките от банани? Изхвърля ги. Та по този начин вършат и дамите.

2. Разгонената
Можехме да използваме и други известни думи, комбиниращи нейните полови нагони с финикийски знаци - курва, само че няма. След като имаме маймунското държание, не би трябвало да забравяме, че дамите мислят повече за секс от нас. В противоположен случай нямаше да има толкоз секс магазинчета, колкото има в този момент. Жените гледат и повече порно от теб, прочее, нито една компания за акумулатори не е споделила какъв брой вибратора могат да раздрусват с един пакет, а би трябвало. В този случай е доста значимо, както северозападните братя споделят, да я мандръсаш като остарял Татрамат на теракота. Ако не успееш да обуздаеш разпоретината в нея, не си правилият човек. Сексът не е даден, с цел да му се наслаждаваш, а с цел да държиш една жена под надзор. Един член може да направи доста повече от една дипломация, Клеопатра е изтъкнат образец по тази причина, хубавата Елена също. Няма ли секс, няма и връзка. Може да се опитваш да покажеш какъв брой необикновен си, какъв брой добър си в връзките и по какъв начин се грижиш за нея, само че в случай че няма секс, няма наслада! Секне ли сексът, всичко завършва! По стомах да се провлачиш, няма да я спреш!

3. Не си единствен
Ако една жена ти каже, че излиза единствено с теб и повярваш, автоматизирано можеш да изпратиш всичките си данни на нигерийското кралско семейство, с цел да ти преведат останалите наследствени милиони. Няма различен метод, приятелю! Жените има доста сериозен авариен фонд. Пространственото им мислене опира до най-малко още няколко офицера в запас, които получават задоволително внимание, с цел да не си тръгнат и постоянно да стоят в запаса. Това автоматизирано им разрешава да запазят повече карти в тестето. С други думи, в случай че ти се окажеш зеления хайвер, не се притеснявай, те няма да страдат доста. Подобни дейности не са допустими за една дама, само че такива няма да видиш към този момент на никое място. Опуртюнистките не могат просто по този начин да оставят своята почитател база. Накрая на деня, можеш единствено да се чудиш дали единствено твоят Ескалибур е пробивал тази канара в границите на деня. Такива са, припомнят доста на враните, притеглят се от лъскавото и от време на време пускат едно, с цел да заловен друго, а от време на време и се задавят от личните си упоритости, само че това е напълно друга история.

4. Отегчават се бързо
Нали помните клоуна-нинджа? Такъв би трябвало да си ти, само че даже и най-хубавите в един миг стават благородни елени. Когато сте с една жена, пристрастеността си отива последователно, кривата е тъкмо толкоз плавна, колкото и качеството на ерекцията през годините. За последното може да удостовери към този момент единствено Мик Джагър, Хю няма по какъв начин да отговори. При дамите, ситуацията е малко по-различно, пристрастеността изгасва и полита надолу толкоз стремглаво, че потъването на Титаник ще ти се стори като най-грациозното отвесно изгубване. Ако това не оказва помощ, летяща тухла от терасата върху нова кола ще илюстрира скоростта и вредата от отегчаването им. Жената е порочна и щом равнищата на пристрастеност и предпочитание за фамилиарност фрапантно паднат, какво може да очаквате? Следващият всесилен воин да се появи на сцената, да хване крепко плуга и да оре по този начин, че някогашните ТКЗС-та да желаят да го наградят с орден. Най-честите случаи на бракоразвод не идват по други аргументи. Това изяснява за какво има и толкоз cuckold клипове в някои други обществени мрежи. Някои приятели преценят, че това е по-добрият метод да запазят брака си - оставят дамата да прави каквото желае и резултатите са ясни.

5. Жените изневеряват повече от мъжете
Нека стартираме с това, че природата е помислила доста съществено за размножаването измежду всички същества. След като църквата наложила моногамията, положителните времена на връзка с бухалка, пристигнала от храстите, бързо завършват. Моногамията има своите особени минуси и един от тях е точно фактът, че дамите в овулация са подготвени да извърнат света за малко повече секс. Звучи необичайно и не толкоз прелестно, само че това е ситуацията. Тайната на всичко това е, че същите просто не обичат да приказват. Пазят всичко в загадка, тъй като към момента ще има една добра другарка, която ще го разгласи в държавен вестник. Ето за какво, всяко полово завладяване остава в загадка. Разбира се, порното от тоалетните разруши доста легенди, само че дано бъдем откровени, оргията не е единствено в нашите глави. В този ред на мисли, не се учудвай за какво не престават да лъжат за броя. Кой ще го вдигне, откакто знае, че нейният кубур е прибирал толкоз доста револвери?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР