Жените по природа сме по-чувствителни, емоционални. Когато любовта се намеси,

...
Жените по природа сме по-чувствителни, емоционални. Когато любовта се намеси,
Коментари Харесай

Знаци, че той ви обича, без да го изрича

Жените по природа сме по-чувствителни, прочувствени. Когато любовта се намеси, ние по всякакъв начин желаеме да покажем всичко, което изпитваме към колегата си. Думи, дейности, шерване, сълзи. Точно това ни прави неповторими. От друга страна мъжете по-често демонстрират с дейности любовта си. Ако се чудите дали сътрудникът ви обича, вижте няколко признака, че сте специфична за него.

Целувките са значими за него и не ги брои . Целувките са част от интимността и с времето като че ли забравяме за тях. Ако той обаче постоянно си краде време, с цел да ви целуне, без значение дали сте единствено двамата, на публично място, че през днешния ден към този момент ви е целувал, това е сигурен знак, че изпитва мощни страсти към вас.

Не харесва дистанциите сред вас. И това не се отнася единствено до това да желае да ви гушка. Когато един мъж обича една жена, той ще желае да бъде оптимално време с нея, ще се пробва да съкрати дистанциите по всевъзможен метод, което не включва единствено секс. Разстоянията сред двама души може да се показват в несподелянето на значими мигове, несподеляне, съмнение.

Добър слушател е . Ако вашият сътрудник е добър слушател и комуникатор, несъмнено сте късметлийка, само че е и индикатор за неговата обич към вас. Много връзки завършват, тъй като сътрудниците нямат предпочитание да се научат да чуват какво им споделя другият. Особено мъжете не са от тези, които се впускат в подробни диалози, в случай че в действителност обичат.

Хубави мигове, само че и интервали, в които е мъчно персонално за вас или има компликации, през които преминавате като двойка, само че той е все по този начин до вас, подкрепяйки ви . Негласно ви споделя, че ви обича, тъй като сътрудниците се познават в сложните моменти.

Играе си с косата ви, нежно, несъмнено. Това е още един метод да ви каже с дейностите си, че му е хубаво да сте дружно и да покаже любовта си, без да каже и дума.

Отделя време и поставя старания, с цел да ви зарадва . Това може да се отнася до пазаруването на дребна изненада за вас, образуване на пътешестване, подарък за рожден ден, сантиментална изненада. Мъжете, които същински обичат, не се опасяват от това, че жестовете им може да разглезят партньорката им. Напротив.

Представете си, че сте му споделили за идна книга, която ви се желае да прочетете . Понеже той ви обича, ще запомни това ваше предпочитание и още щом книгата е налична, ще ви я сервира като приятна изненада. Това е индикатор, че значимите неща за вас, са значими и за него, а още по-важно е да ви основава комфорт и той не всеки път се показва в скъпи дарове. Комфортът е грижа, а грижата – любов.

Спонтанни докосвания . Той поддържа физически контакт с вас обществено, обича да ви държи за ръка, през кръста или да ви прегърне през рамо. Всичко това демонстрира, че той се гордее да бъде забелязан в компанията на жена като вас. Публично показва, че сте част от неговия живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР