Жените от тези зодии се радват на мъжко внимание. След

...
Жените от тези зодии се радват на мъжко внимание. След
Коментари Харесай

Жените от тези зодии нямат късмет в любовта – Харесват ги трудни за обичане мъже

Жените от тези зодии се радват на мъжко внимание. След малко запознанство те откриват, че мъжът е доста сложен темперамент.

Собствениците на тези зодии нямат огромен шанс с обожателите. Мъжете с тежък темперамент ги харесват. С тях е мъчно да се справите, само че би трябвало да намерите метод – когато се влюбят, няма по какъв начин да се отървете от тях.

Представителите на тези зодии нямат шанс в любовта:

Водолей

Дамата зодия Водолей постоянно среща неудачници. Привлича вниманието на мъжете, които са склонни да се самосъжаляват. Всеки от тях разчита, че в нейно наличие най-сетне ще откри концепция за себе си и ще открие какво би желал да прави в живота. След няколко седмици запознанство те я заливат с самопризнания, че без нея няма да се оправят с нищо.

Телец

Г-жа Телец притегля обожатели, които не са в положение да преследват вярно кариерата си. Много от сътрудниците й скрито се надяват да бъдат издържани от нея в бъдеще. Те са впечатлени от нейното усърдие, само че самите те са много мързеливи по природа.

Овен

Жената зодия Овен обича да ръководи и командва. Въпреки това, когато има работа с хора, които не могат да вземат решение сами, това въобще не й харесва. Почитателите й доста постоянно чакат тя да се грижи за тях. Може даже да се държат по този начин, като че ли тя им е майка.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР