Жените от тези зодии са истинско изкушение за мъжете. Скорпион

...
Жените от тези зодии са истинско изкушение за мъжете. Скорпион
Коментари Харесай

4 женски зодии, които са изкушение за мъжете

Жените от тези зодии са същинско прелъщение за мъжете.

Скорпион

Жената Скорпион би могла да напише книга за триковете си за съблазняване - взор, походка и усмивка. Тя е доста очарователна. Само изцяло апатичен мъж няма да забележи пристрастеността в нейните очите. Тя е в положение да приказва за любовта само с езика на тялото си.

Когато срещне прелъстителен мъж, дамата Скорпион знае по какъв начин да го отличи от тълпата. Тя не обича скучните сътрудници. Чувства се добре с мъж, който знае по какъв начин да я накара да се почувства специфична.

Близнаци

Жената Близнаци е в положение да размени цялостен харем. Дори 10 разнообразни дами не могат да се оправят с нейната виртуозност. Тя е в положение да притегли вниманието на всеки мъж, защото е проницателен и обаятелен събеседник.

Освен това дамата Близнаци е деликатен слушател, който ще прояви интерес към вашите проблеми. Тя е подготвена да отиде на всички места и когато и да е, без да претегля плюсовете и минусите. Често е в положение да взема значими решения също толкоз бързо, без да мисли. Тя разчита на своите рефлекси, а не на преценката си.

Лъв

Жената Лъв е като красиво украшение на витрина, пред което всички минувачи застиват от удивление. Тя се усеща като звезда, която с неспокойствие чака да излезе пред възхитената си аудитория. За нея няма нищо по-важно от мъжете. Същевременно тя самата тя не всеки път е влюбена.

Жената Лъв освен би трябвало да заема значимо място в живота на колегата си, само че и да бъде единствената за него. 

Водолей

Жената Водолей не обича да я възприемат като обект на предпочитание. Тя има високи условия, които не се стреми да подценява и упорства нейният обичан да се отнася с дължимото почитание към нея.

Дамата от този знак не свети със забележителен разум, само че би трябвало да я убедите, че не я смятате за момиче за една нощ. Тя е чувствена и има доста мощно развъртян разсъдък. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР