Жените на средна възраст са най-неуверени във външния си вид,

...
Жените на средна възраст са най-неуверени във външния си вид,
Коментари Харесай

Кои са най-неуверените във външния си вид жени?

Жените на междинна възраст са най-неуверени във външния си тип, откри английско проучване, представено от в. " Дейли мейл " и БГНЕС.

Британките на възраст сред 35 и 49 години се тревожат повече за външния си тип от тийнейджърките, 20-годишните дами или по-възрастните. Само половината от дамите в тази възрастова група харесват по какъв начин наподобяват. Според английската министърка за равните права Джо Суинсън това се дължи на все по-големия брой звезди, които се подлагат на пластични интервенции и по този начин задават невъзможни стандарти.

Суинсън, която преди време посъветва родителите да не споделят на децата си, че са красиви, тъй като това ще ги накара да отдават прекомерно огромно значение на външния тип, разяснява разбор на държавното управление на проучване измежду 3000 британки. Според изследването единствено 57% от дамите на междинна възраст са удовлетворени от външния си тип. За съпоставяне 71% от дамите на възраст от 50 до 64 години, 64% от дамите над 65 години и 63% от тези сред 18 и 34 години харесват по какъв начин наподобяват.

Според Суинсън любовта на звездите към пластичната хирургия е задала невъзможни стандарти за елементарните дами в края на 30-те и 40-те им години, а подобренията на фотосите предиздвикало дамите да считат, че не е обикновено да имат бръчки.

В изявление за " Сънди Таймс " 34-годишната Суинсън твърди, че концепцията за козметична интервенция я изпълва с смут и похвали актрисите, които не са се поддали на натиска да легнат под ножа. " Когато видите човек като Хелън Мирън, си казвате: " Уау, тя е прелестна ". Има някоя и друга гънка на лицето си, темперамент, изписан на него, тъй като е живяла забавен живот. Тя се изрече доста мощно по отношение на този напън. Същото се отнася и за Ема Томпсън ", споделя министърката. Тя се възхищава и от Мерил Стрийп, като декларира, че е доста вдъхновяващо, когато съумели дами се любуват на остаряването вместо да се опасяват от него. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР