Жени преобладават в подрежданетоФутболната звезда Кристиано Роналдо запазва лидерството си

...
Жени преобладават в подрежданетоФутболната звезда Кристиано Роналдо запазва лидерството си
Коментари Харесай

Най-следваните личности в инстаграм

Жени доминират в подреждането

 Ариана Гранде  Селена Гомес
Футболната звезда Кристиано Роналдо резервира водачеството си в класацията за най-следвани персони в обществената мрежа инстаграм и при започване на новата 2019 година. Популярността на световноизвестния състезател в интернет продължава да пораства и към този момент неговият профил е следван от над 150 милиона души.

След него на второ място се подрежда поп звездата и актриса Селена Гомес. До преди предходната година точно тя държеше първото място в подреждането, само че бе изместена от Роналдо. В момента 26-годишната хубавица е следвана от 144.5 милиона души, а даже не е измежду най-активните консуматори в мрежата. Последните й постове даже датират от септември 2018 година

Плътно зад нея се подрежда нейната колежка Ариана Гранде. Американската певица доближава нови върхове в кариерата си с последните й части и известността й в обществените мрежи пораства с огромни темпове. Нейните почитатели все още се равняват на близо 142 милиона души и се чака напълно скоро да задмине Гомес и да се подреди на второто място в подреждането.

Челната петица се добавя от артиста Дуейн Джонсън – Скалата, който се подрежда на четвъртото място с съвсем 127 милиона почитатели в инстаграм. Риалити звездата и бизнес дама Ким Кардашиян приключва топ 5 на най-следваните персона в обществената мрежа със 123.8 млн. почитатели.

Най-харесвани са „ бебешките “ постове

Най-харесваните изявления в инстаграм са свързани с „ бебешка “ тема – раждане на дете на звезда, оповестяване на бременност или първа фотография с правоприемник. Рекордът в тази категория продължава да се държи от риалити звездата Кайли Дженър, чийто пост, включващ „ дебютен “ кадър с първата й рожба Сторми, е харесан 18 милиона пъти.

Освен за бебета най-популярните постове в инстаграм са свързани и с оповестяване на годеж и последни фрагменти на умряли хора.

Вижте тази обява в Instagram.
stormi webster
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР