Женена двойка започва да убива хора, за да запази страстта

...
Женена двойка започва да убива хора, за да запази страстта
Коментари Харесай

Моята прекрасна съпруга – неустоим психологически трилър и съвсем обикновена любовна история

Женена двойка стартира да убива хора, с цел да резервира пристрастеността в брака си.
Обикновено любовните истории стартират по този начин – мъж среща страхотна жена, влюбват се, женят се и заживяват щастливо „ до момента в който смърттта ги раздели “. Понякога обаче любовта им може да се трансформира в ужасяваща и жестока приказка.
 Опашката от Захари Карабашлиев – допустимо ли е любовта да оцелее в борбата за властта? " Опашката " от Захари Карабашлиев – допустимо ли е любовта да оцелее в борбата за властта?
Светът от близкото (възможно) бъдеще като че ли е на път да захапе опашката си. А обичаният български публицист Захари Карабашлиев („ 18...
Впечатляващият психически трилър на Саманта Даунинг – „ Моята прелестна брачна половинка “ – се появява на българския пазар в превод на Богдан Русев и с логото на издателство „ Сиела “, с цел да промени напълно визиите ви за брака.
Тобайъс е псевдоним, който употребява, когато желае да бъде запомнен. Тогава е благ ням пътешественик, който може да срещнете на бара.
През останалото време той е 39-годишен треньор по тенис, който има две деца (Рори и Джена) и прелестна брачна половинка – Милисънт. Двамата са женени от 15 години и бракът им процъфтява с помощта на злокобна загадка – харесва им да убиват.
Жертвите им постоянно са самотни дами, чиято липса като че ли няма да бъде видяна. Но всичко се трансформира, когато вместо Петра, вземат решение да трансфорат младата Наоми в последваща цел. А безскрупулният проект заплашва да унищожи привидната естетика в личния им дом.
 Изгубените от Патриша Гибни – хитовата детективска поредност за пръв път на български " Изгубените " от Патриша Гибни – хитовата детективска поредност за пръв път на български
Тайна от предишното свързва двама мъртъвци, а призраците на личното ѝ детство протягат дълги пръсти към контрольор Лоти Паркър в дебют...
„ Моята прелестна брачна половинка “ е тъмен, занимателен и въздействащ психически трилър в духа на иконичния сериал „ Декстър “ и блокбъстъра „ Мистър и Мисис Смит “, който ще ви накара да гледате с други очи на двойките към вас. Колко от тях имат своите дребни секрети? И какъв брой злокобни могат да бъдат те?
Четете на своя отговорност…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР