Жената Стрелец има гъвкав ум, труден характер и естествена харизма,

...
Жената Стрелец има гъвкав ум, труден характер и естествена харизма,
Коментари Харесай

Жената Стрелец: Свободолюбив гений

Жената Стрелец има еластичен разум, сложен темперамент и естествена харизма, която кара милиони мъже да се тълпят към нея, подготвени да дадат всичко, с цел да попаднат в полезрението й.

Жените, родени под знака на Стрелец (23.11 – 21.12), са надарени от природата с изострен разум и дарба да мислят разумно. Те елементарно могат да схванат кой е отговорен за случая, да разискват политически и метафизичен тематики с лекост и даже да изложат своя лична доктрина за вероятностите. И знаете ли кое е най-интересното? Всички причини, изречени от устата на Стрелеца, ще бъдат способени, ясни и ще бъде мъчно да се усъмните в тях.

Дамите от тази зодиакална група са доста натури. Те не бързат да се женят и да имат поколение. Всичко си има време. И то може да пристигна и на 25, и на 30, и даже на 40 години. Стрелците не са привикнали да следват общоприетите закони и обичаи. И единствено някой да дръзне да им чете лекции… Жената  Стрелец незабавно ще се изсмее в лицето на злополучния „ консултант “ и ще го прати по дяволите. По вежлив, само че доста безапелационен метод.

Жените, родени под знака на Стрелец са страхотни кулинари. И толкоз изкусно жонглират с  всички тези тенджери, тигани и уреди, че просто се чудите. След няколко часа ще бъде подготвена цяла вечеря!

Ако обаче Стрелците живеят сами, без семейство, те рядко готвят сами за себе си. Те ще се задоволят с малко и ще посветят свободното си време на четене и други обичани занимания.

Жените от тази зодия не си падат по стилните трендове, само че имат необикновен усет и жанр в облеклото. Те знаят по какъв начин да смесват няколко фешън трендове и да ги носят с такава прелест, че никой език няма да се обърне, с цел да упрекне Стрелеца в неприятен усет.

Стрелците не изпитват изключително нежни усеща към фамилията и приятелите. Те могат да съществуват и сами., работата, самотата не са проблем за дамата Стрелец. Те няма да бедстват на никое място, на всички места ще намерят познати и ще могат да открият нужните контакти.

Стрелците са доста: те знаят по какъв начин да бъдат бдителни, деликатни и настоятелен. На пътя те нормално не са безразсъдни и се държат доста правилно.

Жените, които носят този знак, стават отлични учени, депутати, адвокати, финансисти и… писатели на научна фантастика.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР