Жената Риби е сред най-интересните в зодиака. Нека видим какво

...
Жената Риби е сред най-интересните в зодиака. Нека видим какво
Коментари Харесай

Защо жените Риби са толкова специални?

Жената Риби е измежду най-интересните в зодиака. Нека забележим какво я прави толкоз специфична!
Не е повърхностна
Докато множеството дами са повърхностни и се интересуват основно от външния тип и финансовите благоприятни условия на мъжа, то при дамите от зодия Риби не е по този начин. Тези девойки се вълнуват от това, което се крие под опаковката. Те няма да свържат живота си с даден човек единствено тъй като има визия на холивудска звезда. Единственият метод да ги спечелите е, като им докажете, че имате положително сърце и притежавате богат вътрешен свят.
Много са прочувствени
Жените са прочувствени създания, само че тези от тях, които са зодия Риби, са още по-крехки и чувствителни. Дамите от тази зодия елементарно могат да се обиден, по тази причина би трябвало да внимавате с обидите, рецензията и безвкусните смешки. Те са толкоз прочувствени, че от време на време се разстройват и поради непознати проблеми. Имат доста развита емпатия и постоянно съчувстват на близките.
Имат мощна вътрешен глас
Тези дами се отличават със мощна духовна връзка с природата и с развита вътрешен глас. Имат гадателски заложби и оракулски сънища. Изключително сензитивни създания са. Понякога на близките им се коства, че тези девойки идват от друга планета. Толкова специфична е тяхната сила.
Четат мисли
Не ви съветваме да изричате неистини пред дамата Риби, тъй като тя има доста положителни анализаторски качества и бързо ще записва, че я мамите. Същото ще стане и в случай че се преструвате на човек, който в действителност не сте. Тези дами четат мисли!
Грижовни са
Жените от зодия Риби са извънредно грижовни, доброжелателни и раздаващи се за хората, които обичат. Ако имате подобен човек до себе си, то несъмнено сте късметлии. Рибите са съпричастни, търпеливи и доста дружелюбни. Идеални другари и сътрудници.
Щедри са
Жените от зодия Риби са с огромно и положително сърце, което умее да обича, да се раздава и да прости. За тях е значимо да вършат щастливи околните си. За да го реализиран не пестят средства, време и старания. По-скоро биха създали компромис със себе си, в сравнение с да откажат помощ на човек в потребност. Те изпитват благополучие от това да вършат другите щастливи.
Честни са
Жените Риби нямат време за глупави игрички и интриги. Те избират откровената връзка и слагат честността на първо място. Мразят лъжите и избират да назовават нещата с същинските им имена. Дори и истината да е мъчителна, те ще я одобряват. Да живеят в неистина обаче не им харесва.
Загадъчни са
Те не обичат да се разкриват изцяло и постоянно ще ви изненадат с нещо ново. Освен това наподобяват замислени и все витаят в облаците. Истината е,че са огромни мечтателки и живеят в розов свят, който е доста по-различен от този, който останалите хора познават.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР