Жената на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков катастрофира в

...
Жената на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков катастрофира в
Коментари Харесай

Катастрофа с жената на Бойко Рашков, добре ли е нотариуската

Жената на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков катастрофира в София. Блиц заяви, че случаят е станал в региона на метростанцията на кръстовището на бул. " Г.М. Димитров " и бел. " Драган Цанков ".

Около 13 ч. лек автомобил със смолянска регистрация минава на алено на светофара на столичните булеварди " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков ". По данни на Министерство на вътрешните работи, лидерът е идвал по бул. " Г. М. Димитров " и се е наредил в неправилната лента.

Смятайки, че лентата за завой надясно му дава право да продължи и напред, той потегля. В резултат  на това удря странично колата, в която се вози брачната половинка на министър Рашков. В този миг светофарът за нея - посока кв. " Дървеница ", свети зелено и тя минава изцяло регламентирано.

Няма потърпевши при случая. Министър Рашков и брачната половинка му са добре, виновният водач е уплашен.

„ Нарушителят е чиновник на Министерство на вътрешните работи, от провинцията е, минал е на алено и е блъснал нашата кола. Няма ранени, единствено материални вреди ", сподели вътрешният министър в оставка, представен от бТВ.

Мъжът от Смолян е служител на реда, който е бил в отмора и е карал персонална кола. Направените на място проби за алкохол и опиати са негативни. Водачът, блъснал брачната половинка на Рашков, е признал грешката си.

На място са изпратени екипи на " Пътна полиция ", с цел да установяват ПТП.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР