Жената на Сашо Кадиев е болна от коронавирус, научи Lupa.bg

...
Жената на Сашо Кадиев е болна от коронавирус, научи Lupa.bg
Коментари Харесай

Жената на Сашо Кадиев пипна Covid-19

Жената на Сашо Кадиев е болна от ковид, научи Lupa.bg от собствен човек в Би Ти Ви. От няколко дни артистът не води „ Преди обед ”, тъй като се е изолирал у дома поради своята половинка Таня Тончева, която е с позитивна проба за Covid-19, изясни информаторът ни.

Засега е ясно, че Таня е добре, за благополучие няма затруднения от вируса. За да е съпричастен към обстановката, а и съгласно условията на Оперативния щаб, артистът също се сложил под домашна карантина.

Сашо и жена му – танцьорката по салса Таня, са дружно от 9 години и имат дъщеричка на 5. Малката Катерина се появи на бял свят през 2015 година за наслада на цялото семейство и най-много на популярната си баба Катето Евро. Водещият е разказвал, че се срещнал с хубавата пловдивчанка в родния ѝ град и незабавно вдлъбнат до уши.

Любопитна детайлност е, че първоначално тя го мислела за гей, тъй като гледала представлението „ Горката Франция “, в което той играе педераст. Сашо толкоз добре влезнал в ролята си, че чернокосата хубавица объркала театралния му облик с действителността.

Започнали да се виждат единствено като другари и тя въобще не подозирала, че Кадиев я харесва. Чак на петата среща артистът се опитал да я целуне и истината излязла нескрито.

По това време Таня прекарвала доста време в Лондон по работа и имала проекти да се откри там непрекъснато. Върнала се в България поради Сашо, само че през днешния ден не съжалява за това решение, тъй като плод на любовта им е най-голямото им благополучие – щерка им Катерина.

Инфо:лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР