Жената на Криско – Цвети, обяви, че си е направила

...
Жената на Криско – Цвети, обяви, че си е направила
Коментари Харесай

Жената на Криско си е направила „цялостен ремонт”

Жената на Криско – Цвети, разгласи, че си е направила „ повсеместен ремонт” по-малко от половин година откакто роди второ дете на хитовия рапър.

Бебето проплака за пръв път през март, а майката към този момент съумя да смъкна всички непотребни килограми, насъбрани по време на бременността, и да тръгне по разкрасителни процедури. За начало тя си е избелила зъбите. Цвети сподели по какъв начин се върти на зъболекарския стол с фасон като за филм за възрастни. Това бе съпроводено от коментар:

„ Толкова е прелестно да вървиш на ортодонт!”. След като си е оправила зъбите, тя си е обезкосмила краката посредством една от новите технологии, които се употребяват за сходни цели. За това, което е правила по-късно, не е дала доклад, само че в случай, че е подхванала „ повсеместен ремонт”, най-вероятно си е правила процедури и на кожата на лицето, устните, косата, ноктите и всевъзможни други елементи на тялото. Освен 6-месечно бебе Цвети е майка и на по-голямо дете, което скоро би трябвало да навърши 2 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР