Жената, която повечето хора смятат за най-великата гимнастичка на всички

...
Жената, която повечето хора смятат за най-великата гимнастичка на всички
Коментари Харесай

Симон Байлс спечели рекордна осма национална титла в многобоя на шампионата на САЩ по гимнастика

Жената, която множеството хора считат за най-великата гимнастичка на всички времена, продължава да добавя невероятното си завещание.

Симон Байлс завоюва рекордна осма национална купа в многобоя със мощно показване в неделя на шампионата по гимнастика на Съединени американски щати в Сан Хосе, Калифорния.

26-годишната Байлс стана и най-възрастната жена, печелила в миналото шампионата, когато приключи с 3,9 точки пред Шайлис Джоунс, сребърната медалистка в многобоя от шампионатите на Съединени американски щати и света през 2022 година

Осмата купа за Байлс счупи върха, който тя споделя с Алфред Йохим, спечелил седмия си златен орден в многобоя преди 90 години през 1933 година

" Мисля, че чувството е в действителност особено ", сподели тя пред NBC, която излъчваше шампионата. " Правя го от толкоз дълго време, че имам възприятието, че не мисля за цифри, а за представянето си. И мисля, че като цяло реализирах осем от осем (съчетания).... Предполагам, че това е щастливо число тази година. "

Дори и след дълго неявяване от огромни надпревари, Байлс сподели убеденост в осъществяванията си и четирикратната олимпийска шампионка доминираше на терена в петък и неделя. Тя затвори короната в многобоя с 15.400 точки в спиращото дъха упражнение на пода.

На излизане от залата, под бурните овации на публиката, съотборниците и треньорите ѝ чакаха да я прегърнат.

Когато нейната съотборничка Джордан Чайлс излезе на паркета, с цел да извърши своето комбиниране, Чайлс размаха ръце към тълпата, с цел да продължи да приветства Байлс справедливо.

" Това е в действителност необикновено. Всички тук имат вяра в мен ", сподели тя, визирайки съотборниците си, треньорите, фамилията и публиката. " Така че просто би трябвало да стартира да имам вяра в себе си малко повече, само че се усещам необикновено и обичам почитателите, обичам публиката. Беше в действителност особено. "

Байлс не пожела да каже дали ще се състезава на Олимпийските игри през идната година.

" Обичам да резервирам персоналните си цели, с цел да знам към какво се стремя ", сподели тя пред NBC. " Опитвам се тази година да се движа по малко по-различен метод, в сравнение с в предишното. Мисля, че към този момент това работи, тъй че ще го запазя малко в загадка ".

Байлс продължава завръщането си към спортната гимнастика след двегодишно спиране след Олимпийските игри в Токио през 2021 година, когато се отдръпна от няколко надпревари, страдайки от по този начин наречените " twisties " - душевен блок, който кара гимнастичката да губи визия за позициите си във въздуха.

Байлс се завърна в игра по-рано този месец, като завоюва триумфално на надпреварата Core Hydration Classic.

Байлс е най-награждаваният гимнастик в историята на Съединени американски щати, спечелил 32 медала от олимпийски игри и международни шампионати.

С успеха Байлс си завоюва място на международното състезание, което ще стартира на 30 септември в Антверпен, Белгия.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР