Жената, която Бисер Михайлов преби, не помни нищо нито от

...
Жената, която Бисер Михайлов преби, не помни нищо нито от
Коментари Харесай

След като Бисер Михайлов преби жена си, тя загуби паметта си

Жената, която Бисер Михайлов преби, не помни нищо нито от побоя, нито от времето по-късно. Това заяви зам.-градският прокурор Христо Кръстев.

Кръстев показа, че дъщерята на фамилията е подала сигнал на тел. 112, откакто видяла майка си да лежи на земята нощес.

Разпитани са очевидци и са събрани задоволително доказателства, които вършат допустимо Бисер Михайлов да бъде притеглен в качеството си на обвинен. Доказателствата са за нанесена междинна щета в изискванията на домашно принуждение, добави още прокурор Кръстев.

По думите му дамата е обяснила пред проверяващите, че няма спомен какво се е случило.

Имало е спор сред тях, в началото е бил устен, след това е прераснал във физически. Самата тя твърди, че става въпрос за битов скандал, а не за домашно принуждение. Не помни дали е била ударена или сама е паднала. Но фактът, че не помни какво се е случило допуска, че е била в безсъзнание, което следва да бъде несъмнено от съдебно-медицинска експертиза, сподели още зам.-градският прокурор.

От брифинга стана ясно още, че по тялото на Бисер Михайлов имало следи от принуждение – драскотини. Самият областен прокурор на Перник към момента не е разпитан и не е дал пояснение пред проверяващите, съобщи вести.бг.

Според Кръстев най-адекватната мярка е задържене на Михайлов за 72 часа, след което ще се изиска и непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

„ До няколко часа ще бъде притеглен под наказателна отговорност “, уточни Кръстев и посочи, че в случай че магистратът получи мярка „ задържане под стража “, той автоматизирано ще бъде освободен от длъжността областен прокурор на Перник.

Майката и бащата на Бисер Михайлов, които също са били в жилището по време на абсурда, следва да бъдат разпитани като очевидци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР