Жената до предприемача Илон Мъск – певицата Граймс, обясни на

...
Жената до предприемача Илон Мъск – певицата Граймс, обясни на
Коментари Харесай

Ето как се произнася името X Æ A-12 според приятелката на Мъск

Жената до бизнесмена Илон Мъск – певицата Граймс, изясни на почитателите си по какъв начин се произнася странното име, което те избраха за детето си, пише Daily Mail. Решението им да кръстят бебето X Æ A-12 провокира бурни реакции в обществените мрежи по света.

За да внесе повече изясненост, 32-годишната изпълнителка написа в Instagram:

„ Това е просто X, като буквата X. Следват буквите Ей и Ай (A и I). Както произнасяте буквата Ей, а след това буквата за „ аз “, показа тя.

Все отново нещата не са толкоз елементарни съгласно Илон Мъск, който сподели в подкаста на Джо Роган в четвъртък, че X се произнася „ като буквата Х, само че „ Æ “ се произнася като думата за „ пепел “ или „ аш “.

48-годишният Мъск разгласи раждането на шестия си наследник във вторник. Той показа фотография в Туитър, на която държи новороденото на ръце, споделяйки на почитателите, че то се споделя X Æ A-12.

По-късно майката Граймс, чието същинско име е Клер Буше, предложи пояснение за смисъла на това име.

В обществената мрежа тя написа:

-X: незнайната променлива;

-Æ: моят елфически знак за обич и / или неестествен интелект;

-A-12: предходник на SR-17 (любимия ни самолет). Без оръжие, без отбрана, просто висока скорост. Страхотен в борба, само че ненасилствен;

+

(A = Archangel, обичаната ми песен).

След това обаче се появиха клюки, че законодателството в Калифорния няма да разреши на младото семейство да кръсти бебето си по този метод. Причината е, че в това име се съдържат звуци и знаци, които не са част от 26-буквената британска писменост.

Мъск има петима сина от предходния си брак с канадската писателка Джъстин Уилсън. Той и Граймс са дружно от 2018 година.

Връзката му с Клер Буше и нейната бременност разпалват пристрастеностите в обществените мрежи не за първи път. Най-много реакции преди този момент провокира изказването на певицата, че детето единствено ще избере своя пол.

Източник: Daily Mail / Gospodari

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР