Жената до доведения син на актьора Антоанет Пепе вече не

...
Жената до доведения син на актьора Антоанет Пепе вече не
Коментари Харесай

Антоанет Пепе бременна в шестия месец от Иво Карамански (Александър Сано и Нели Атанасова чакат първо внуче – Снимки)

Жената до доведения наследник на артиста Антоанет Пепе към този момент не може да крие порасналото с коремче, Половинката на Иво Карамански-младши, която към този момент е майка на три деца от двама разнообразни мъже чака 4-то бебе от наследника на убития преди години мафиот Иво Карамански.

Въпреки, че известната влогърка се пробва да заблуди почитателите си в Ютюб и Инстаграм като носи от ден дневно все по-свободни облекла или на фотосите не подчертава на коремчето си най-сетне истината лъсна на яве.

Тя пусна видео стори, на което театралничи с огромен стомах, от което се разбра, че с Иво ще стават и то доста скоро родители. А Сано и Нели ще гушнат първородно внуче.

Любовната спекулация на Пепе с Иво се разви шеметно, което не е за удивление познавайки характера на Антоанет. За никого не е загадка, че 3-те  й деца са от 2-ма разнообразни мъже. Всяка от връзките й не продължи повече от 3 години. Приличат си и трите й раздели, които се дължат на несходство на характерите и охладнели усеща.

Антоанет е първата сериозна спекулация на сина на Кръстника, която се случи след злополуката, която претърпя, само че си загуби едната ръка. С Пепе се срещат към една година и Иво няма самообладание да стане баща. Но майка му и пастрокът не ликуват от благополучие, че ще бъдат баба и дядо.

Инфо: Лупа.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР