Жена забелязваше да се смее на глас, докато излизаше от

...
Жена забелязваше да се смее на глас, докато излизаше от
Коментари Харесай

Жена се смее, докато се освобождава от съда, след като рискува живота на пациента, като приема лекарствата му

Жена забелязваше да се смее на глас, до момента в който излизаше от съда, откакто призна, че жестоко е заплашила живота на пациент, като му е лишила медикаменти за болежка.

Луиз Алън се призна за отговорна по обвиняване за отговорно и неразумно държание в шерифския съд в Ливингстън и беше забелязана в нещо, което наподобява радостно, когато напусна съда. Тя не беше наказана незабавно и съумя да се наслаждения на свободата си, откакто шериф Мартин Едингтън удължи гаранцията й.

50-годишната призна, че е консумирала медикаменти, принадлежащи на 60-годишния Дейвид Гилмор, по разнообразни мотиви сред 1 октомври 2023 година и 8 декември същата година. Обвинението твърди, че от време на време тя е заменяла количество от болкоуспокояващото лекарство на господин Гилмор с чешмяна вода.

Прокуратурата твърди, че по-късно разреденото лекарство е било прилагано на господин Гилмор „ до ​​опасност за живота му “. Алън от Huron Avenue, Ливингстън, се призна за отговорен посредством юриста си Матю Супер в понеделник.

Фискалният заместни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР