Жена в САЩ застреля неизличимо болния си мъж в болница

...
Жена в САЩ застреля неизличимо болния си мъж в болница
Коментари Харесай

Жена застреля 77-годишния си съпруг в болница в САЩ

Жена в Съединени американски щати простреля неизличимо болния си мъж в болница и по-късно се барикадира в болничната стая, съобщи „ Ню Йорк таймс “.

77-годишният неизлечимо болен Джери Гиланд е сключил контракт със брачната половинка си преди към три седмици, оповестяват управляващите: Ако здравословното му положение не се усъвършенства, той желае 76-годишната му брачна половинка Елън Гиланд да го убие.

Здравословното му положение продължавало да се утежнява и по тази причина малко преди 11:30 ч. в събота госпожа Гиланд внесла револвер в болничното заведение, в която лежал, отишла в стаята на господин Гиланд на 11-ия етаж и го простреляла смъртоносно в главата, заяви полицията.

Тя е възнамерявала да се самоубие, само че в последна сметка " не е могла да го направи ", съобщи началникът на полицейското ръководство в Дейтона Бийч Джакари Е. Йънг.

" Това е трагично събитие, тъй като единствено демонстрира, че никой от нас не е застрахован от тестванията и компликациите на живота ", сподели началникът Йънг на конференция в събота.

Г-жа Гиланд се заключила в стаята и отказала да пусне оръжието си, когато управляващите пристигнали.

След траяло часове опълчване служителите на реда употребявали шокова граната, с цел да отвлекат вниманието на госпожа Гиланд.

" Дори след първичната пукотевица тя не се опита да стане и да си тръгне, тъй че всичко беше лимитирано в стаята - сподели началник Йънг. " В нито един миг никой от личния състав на болничното заведение не е бил заплашван, нито пък други пациенти ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР