Жена шофьор с "Опел Астра" изпотроши плочките пред Дома на

...
Жена шофьор с "Опел Астра" изпотроши плочките пред Дома на
Коментари Харесай

След серия безумни маневри луда шофьорка изкърти плочките пред Дома на младоженците!

Жена водач с "Опел Астра " изпотроши плочките пред Дома на младоженците в Пловдив, научи Plovdiv24.bg . Вчера колата се е качила по рампата към входа на постройката, след което е предходна през стълбите, счупвайки няколко плочки. Впоследствие с цялостна газ е направила обиколка из целия площад начело, стигнала е до Паметника на благодарността на пл. "Цар Калоян " (Еврейския паметник) и се е върнала назад, още веднъж с цялостна газ. Качва се още веднъж на стълбите с мръсна газ на заден ход и излиза по рампата на Дома на младоженците. 
Оказва се обаче, че служителка в Дома е записала регистрационния номер на колата. Репортер на уеб страницата се свърза с директорката на Оперативна програма "Радостни обреди " Румяна Толова, която изясни, че ще сезира съответните институции за търсене на причинителя, който да възстановяви вредите.
"За страдание вандалските прояви зачестиха напоследък - разрушение на детски площадки, пейки, паркове. Това е следващото нещо, което се случва. Смятам, че всеки един жител би трябвало да съобщи своята безапелационна непоносимост към сходни действия и там, където е очевидец или има информация, би трябвало да сезира способените органи. 
В случая ние имаме преимуществото, че това се е случило пред наши чиновници, които са съумели да запишат номера, марката и модела на автомобила и могат да дават тъкмо изложение на шофьорката. Уведомили сме способените органи и се надявам в най-кратки периоди нарушителят да бъде открит и глобен ", сподели още Румяна Толова пред кореспондент на Plovdiv24.bg .
В такива случаи при намиране на провинилия се водач той остава без удостоверение за ръководство на МПС за период от 6 месеца, а също отнася санкция в размер на 500 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР