Жена пропищя в мрежата: Варненските автобуси са най-мизерните в България!

...
Жена пропищя в мрежата: Варненските автобуси са най-мизерните в България!
Коментари Харесай

Варненка: Варненските автобуси са най-мизерните в България! Гнус ме е

Жена пропищя в мрежата: " Варненските рейсове са най-мизерните в България! Гнус ме е! ". Коментарът бе оповестен под неизвестен пост, в който написа: " Автобусите за Аспарухово, като за второкласен хора- остарели, мръсни,  препълнени, без климатици. ", видя Varna24.bg.

Оплакванията на варненци от положението на рейсовете, които обслужват Градския превоз не са от през днешния ден, само че с покачването на температурите стават съвсем всекидневие. Мръсни и гнусни седалки, липса на климатици, препълнени и нередовни. Това са единствено част от нещата, против които роптаят хората.

Много от тях съпоставят положението на возилата с други български градове, изключително с тези в Бургас, които са доста по-поддържани.

" Само едно леко съпоставяне ще ви направя с Бургас- в случай че знаете в какви рейсове се возят бургазлии... Аз персонално неблагородно им завиждам- нови, лъснати, чисти, климатизирани до един,с надписи и подробна информация къде отива рейса, на коя спирка спира, коя е идната и така нататък ", написа варненка. А друга удостоверява казаното: " В момента съм в Бургас! Перфектен градски превоз! За Варна няма да има такива условия околните години.Може лятото в Варна да припадаме по рейсовете! "

Някои консуматори пък приканват хората да спрат да заплащат автобусен билет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР