Жена, преминаваща през София, за да отиде до летището, споделя

...
Жена, преминаваща през София, за да отиде до летището, споделя
Коментари Харесай

Познавате ли тази жена? Взела е чужд куфар по погрешка - издирват я спешно

Жена, преминаваща през София, с цел да отиде до летището, споделя във фейсбук какво я е сполетяло и по какъв начин е останала без значими за нея документи.

Злощастното събитие се случило на 5 август, когато Кристина Иванова пътувала от Благоевград за София - с рейс на компания " Струма 11 " ООД, тръгващ в 10:10 часа от автогара Благоевград. 

След като рейсът спрял на спирка, против автогара " Овча купел ", стара жена (тази от фотографията по-долу) вместо да вземе личния си куфар, то тя по погрешка взела куфара на Иванова.

Във въпросния куфар имало значими документи. Заради това авторката на обявата моли, в случай че някой чуе за този случай - близки или познати на дамата от фотографията, да се обади на телефон: 0886154036.

Ето и истинския текст на обявата от фейсбук:

" На 5 август пътувах от Благоевград за София - с рейс на компания " Струма 11 " ООД, тръгващ в 10:10 часа от автогара Благоевград. Автобусът спря на спирка против автогара " Овча купел " и от него слезе стара жена, която неправилно е взела моя куфар вместо нейния (жената на снимката). В куфара има значими документи. Моля, в случай че някой чуе за този случай - близки или познати на дамата, да се обади на тел.: 0886 15 40 36. Благодаря! "

Това е и фотографията на дамата, взела куфара:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР