Жена прекара дни в психиатрична клиника, след като бившият й приятел я „арестува насилствено“

...
Твърди се, че той е използвал документа, за да я
Коментари Харесай

Твърди се, че той е използвал документа, за да я ограничи, без да получи разрешение от началника си и не е изчакал друг служител да го придружи, като е взел "познанство" вместо това.

Дейвис е обвинен в удушаване, незаконно задържане, фалшиво лишаване от свобода, просто нападение, служебно потисничество и безразсъдно застрашаване на друго лице и е в затвора на окръг Дофин.

Изображение: Роналд Дейвис задържал насила жената. Снимка: Окръжна прокуратура на окръг Дофин

Кадри от инцидента, разпространени от окръжната прокуратура на окръг Дофин, показват Дейвис върху жената, която го пита „какво става с теб?“, добавяйки: „Нямам нужда помогнете, трябва да се махна от вас."

След няколко минути на земята, той я навежда през задната част на кола, преди да последва нова борба.

Тя е бил изпратен в психиатрично заведение въз основа на ангажимент за принудително психично здраве от 21 август до 25 август, според клетвена декларация от полицията.

Рапърът Krayzie Bone ' в болница“: Звездата от Bone Thugs-n-Harmony „в животозастрашаващо състояние“

Адвокатът на Дейвис, Джей Нигрини, каза, че му е отказано освобождаване под гаранция.

„Веднъж сме уверени всички факти излязоха наяве, г-н Дейвис не е извършил престъпление, а е искал да защити проблемна млада жена, която се нуждаеше от незабавна медицинска помощ“, добави той.

Прочетете повече:
Останките на жена, открити в устата на алигатор
Броят на служителите на спешната помощ, починали от болести, свързани с 11 септември, достигна „мрачен крайъгълен камък“
Мало дете и двама възрастни бяха застреляни по време на спор за продажба на кучета

Според обвинителните документи Дейвис не е обяснил защо е задържал жената.

Те също така твърдят, че текстовите съобщения, използвани за получаване на документите, са част от по-широк контекст, който „разкрива нейното разочарование от войника Дейвис и неговото контролиращо поведение" и "не е истинско желание да се самонарани".

По време на размяната на текстови съобщения Дейвис написа: "Майби се. Вие сте готови. По дяволите наоколо и разберете."

Жената твърди, че Дейвис й е казал по време на връзката им "Знам, че не си луда", но че той ще те "нарисува като луда" и че той "знае закона".

Клетвената декларация на полицията гласи: „След преглед на текстовите съобщения, вашите съмишленици не успяха да идентифицират никакви заплахи или идеи за самоубийство или убийство."

Говорител на Пенсилвания Държавната полиция каза, че той е отстранен без заплащане.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР