Жена от Калифорния намира „цял--“ мъж, заемащ пространство под къщата й „в продължение на месеци“

...
Жена от Калифорния и семейството й бяха шокирани, след като
Коментари Харесай

Жена от Калифорния и семейството й бяха шокирани, след като откриха ръката на мъж, стърчаща от пространството за обхождане на дома им, само за да научат, че той Твърди се, че е живяла там от месеци.

Потребителят на TikTok Ашли Гуардино сподели видео как открива мъж, когото не познава, живеещ под дома й в езерото Елсинор, Калифорния.

видео, което стана вирусно с над 6 милиона гледания, показва как Гуардино излиза навън, за да проучи шума, докато води зрителите си на шокиращото си пътешествие.

„Значи е 6 часа сутринта. Събудихме се нагоре, защото чухме шум“, Гуардино, отбелязвайки, че местната полиция пристига на мястото. тревата, само за да забележите подозрителното движение на тревата.

„Чухме този шум и излязох навън. Помислих, че някой е на покрива“, спомня си Гуардино. „Оглеждам се наоколо, стоя на входната врата и надничам навън… Виждам тревата да се движи.“

„От дупката излиза шибана ръка и е [се] опипваше", каза Гуардино. „Около тази дупка отвън се усеща мръсна ръка.“

Guardino продължава да показва пространството за обхождане на дома и малък прозорец, в който човекът е живял уж месеци.

< /p>

„Знаете колко е зловещо да видите шибана ръка да излиза от това усещане отстрани на къщата. Представете си, че сте полубудни и го виждате“, каза Гуардино.

Видеото мига напред към полицай, който говори с мъжа под дома на Гуардино. В крайна сметка мъжът изпълзява навън и е арестуван.

„О, той е надут като s---“, коментира Гуардино. Последният й кадър показва как полицаи ескортират заподозрения от къщата до полицейски автомобил.

Шерифството на окръг Ривърсайд не отговори веднага на искането на Fox News Digital за коментар.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР