Тя газеше във вода до коленете на този плаж във Флорида. След това се появи бодливо морско създание

...
Жена от Флорида остана хоспитализирана в петък след мъчителен ден
Коментари Харесай

Жена от Флорида остана хоспитализирана в петък след мъчителен ден на плажа близо до Тампа Бей във вторник.

Кристи О'Брайън каза на Fox 13 News, че е нагазила в вода до коленете на плажа Бахия в Ръскин и се облегна назад, за да намокри косата си, когато внезапно почувства силна болка.

Скат бе пронизал гърба й с отровния си шип - и все още се придържаше.

„Опитвах се да остана възможно най-спокоен, но бях сигурен, че ще умра“, каза О'Брайън, който не можа да не си спомни за покойния ловец на крокодили Стив Ъруин , който имаше фатална среща със скат в Големия бариерен риф през 2006 г.

Но О'Брайън, пътуваща медицинска сестра, не умря. Екипите на спешната помощ използваха ножици, за да отрежат рибата в основата на опашката й, където се намира жилото, и да я откарат спешно в болницата.

Снимка на страница в GoFundMe, създадена от нейния съпруг за продължаващото й медицинско лечение грижата показва отровния гръбначен стълб, който все още е забит в горната част на гърба на жената от Аполо Бийч.

Набирането на средства, искайки 5000 долара, казва, че шипът е проникнал на около три инча, като е на косъм в белия й дроб. Възможно е увреждане на нервите, но е „твърде рано да се каже“.

И така, каква е вероятността да бъдете пронизани от скат?

Не много, според Florida Fish & Wildlife Комисията за опазване, която казва, че нападенията срещу хора са рядкост.

Обикновено намиращи се заровени в плитките крайбрежни води на умерените морета, неагресивните риби обикновено не ви безпокоят, ако вие не ги притеснявате, т.к. да ги стъпите.

За да избегнете сблъскване, агенцията препоръчва да направите така нареченото Stingray Shuffle: да не повдигате краката си, докато вървите във водата, за да усетят присъствието ви и да се отдалечат.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР