Жена на часа! Кралица Елизабет II позира за нов портрет

...
Жена на часа! Кралица Елизабет II позира за нов портрет
Коментари Харесай

На 96: Кралица Елизабет сподели снимка с любимите си коне по повод рождения си ден

Жена тутакси! Кралица Елизабет II театралничи за нов портрет в чест на 96-ия си рожден ден в четвъртък, 21 април.

Преди 96-ия рожден ден на кралицата, формалният Инстаграм акаунт на кралското семейство пусна нова фотография на Нейно Величество с две от нейните понита, Байбек Кейти и Байбек Найтингейл. На фотографията, Нейно Величество, на 95 години, е облечена в дълга, зелена рокля с палто и черни мокасини. Кралицата се усмихва, до момента в който държи двата бели коня и театралничи пред бяло, цъфнало дърво.

Според обявата в обществените мрежи фотографията е направена през март в замъка Уиндзор в Англия. Това е четвъртата фотография в поредност фотоси на кралицата, оповестени от Royal Windsor Horse Show, разкри фамилията.

Новата фотография идва малко преди честването на платинения празник на нейно величество през юни. В чест на празника, който отбелязва 70-тата година на Елизабет на английския престол, огранизацията пуска фотография в Инстаграм всеки ден през 70-те дни преди празника. Всяка фотография отбелязва друга година от царуването на кралицата.
   Вижте тази обява в Instagram.

Кралица Елизабет възнамерява да се наслаждения на идния си рожден ден сама, откакто се насочи към Норфолк, Англия. „ Кралицата ще прекара рождения си ден уединено “, означи в изказване Бъкингамският замък.

В друго видео, споделено в Инстаграм виждаме по какъв начин кралицата се готви за фотосесия по случай рождения си ден. От всичко проличава какъв брой педантична и проведена е тя, с цел да бъде всичко към нея съвършено.
   Вижте тази обява в Instagram.

 

Желаем на кралица Елизабет спокоен рожден ден и здраве!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР