Жена, която възнамерявала да си купи еднофамилно жилище в Спаркс,

...
Жена, която възнамерявала да си купи еднофамилно жилище в Спаркс,
Коментари Харесай

Вместо с едно жилище жена се сдоби по погрешка с цял комплекс

Жена, която възнамерявала да си купи еднофамилно жилище в Спаркс, Невада, в последна сметка се сдобила с 84 празни имота и два различен поземлени парцела, осведоми Reno Gazette-Journal.

Планираната покупка била на стойност 594 481 $ за една къща, само че административна неточност я направила собственик на цялостен квартал. От имотната организация създали неволна неточност с прекопирване и слагане, съгласно Кори Бърк заместник-оценител в окръг Уашо.

" Оказва, се че от Westminster Title в Лас Вегас може би са копирали и сложили изложение на друго прекачване от компанията Toll Brothers, когато са подготвяли нотариалния акт на купувача за регистриране, " споделя Бърк.

В този случай, съгласно Бърк, от Westminster Title Agency по нехайство са трансферирали описанието на собствеността, обвързвано с комплекс от първокласни жилища на строителната компания Toll Brothers наоколо до Рино, Невада, на дамата от Спаркс.

От службата на Бърк са съумели да заловен грешката много бързо, споделя тя.

" Имаме отдел, който обработва всичките тези прехвърляния и следи от близко за неточности, тъй като такива постоянно стават. Те незабавно схващат, че нещо не е наред и се обаждат на Westminster ".

За да бъде позволен казусът, парцелът е бил трансфериран назад от дамата към Toll Brothers и към хората, които са били купили част от парцелите от компанията.
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР