Жена, която твърди, че е била жертва на сексуално насилие,

...
Жена, която твърди, че е била жертва на сексуално насилие,
Коментари Харесай

Мъж опита да изнасили жена, тя му отхапа езика - предаде го в полицията

Жена, която твърди, че е била жертва на полово принуждение, отхапа езика на нападателя си и го съобщи на полицията като доказателство. 

57-годишната жена е разхождала кучето си в 4 сутринта в неделя, 19 февруари, в Авиньон, Франция, когато мъж на към 30 години почнал да я преследва, предава Daily Mail.

Съобщава се, че той се доближил до нея, опитал се да я прегърне и целуне принудително, като в същото време плъзнал ръцете си по панталоните й.

След блъскане дамата отхапала езика на агресора и се прибрала вкъщи. Впоследствие тя и синът й го предали в локалното полицейско ръководство.

Полицаите арестували мъжа, който е родом от Тунис и се твърди, че живее незаконно във Франция. 

Съобщава се още, че мъжът, който е изправен пред съд и би трябвало да напусне Франция, е споделил на чиновници, че дамата е тази, която го е нападнала, написа France Bleu. 

Инцидентът е сходен на неотдавнашен испански случай, при който жена отряза пениса на своя възможен изнасилвач. Двамата родом от Бангладеш, работели дружно в бар в Сант Андреу де ла Барка покрай Барселона. Твърди се, че мъжът се опитал да изнасили дамата, която по-късно отрязала пениса му като възмездие. 

Неназованата жена се свързала с полицията, с цел да признае нападението си и мъжът бил откаран по неотложност в болница за незабавна интервенция, с цел да могат медиците да се опитат да прикрепят още веднъж пениса му. И двамата са задържани от испанската полиция. Мъжът е упрекнат в опит за обезчестяване, а дамата в нахлуване и ампутация.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР