Жена, която намушка майка си алкохоличка повече от 30 пъти

...
Жена, която намушка майка си алкохоличка повече от 30 пъти
Коментари Харесай

Жена намушка майка си вечеряща повече от 30 пъти, след което засне кървава сцена на убийство

Жена, която намушка майка си алкохоличка повече от 30 пъти след циничен скандал, след което снима окървавеното й тяло, беше наказана на девет години затвор.

22-годишната Ханаа Бенис плака, до момента в който съдията от Олд Бейли Найджъл Ликли я осъди за непредумишлено ликвидиране и добави още пет години при продължен лиценз в четвъртък.

Съдът разбра, че тя страда от последствия от „ контузия от детството “, когато тя наръга Азиза Бенис в дома й, до момента в който съседите чуват писъци. По-рано същия ден двамата си размениха поредност от текстови известия, като подсъдимият сподели: „ Ти ме накара да намразя живота си. Наистина ме караш да не желая да живея… ” Майка й отговори: „ Вземи си живот, Ханаа ”, на което ответникът отговори: „ Гори в пъкъла, ку***о. ”

Спешни служби, в това число въздушна кола за спешна помощ, бяха откарани до местопроизшествието в Илинг, Лондон и откриха Азиза да лежи на пода, свита в поза на плода. Те не съумели да спасят 57-годишната майка на две деца, която била оповестена за мъртва. След нападени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР