Жена казва, че е живяла цели 4 месеца с грешното

...
Жена казва, че е живяла цели 4 месеца с грешното
Коментари Харесай

Жена живее с грешното куче 4 месеца след грешка във фризьорски салон за животни

Жена споделя, че е живяла цели 4 месеца с неверното куче след комплициране във фризьорски салон за животни. Грешката става, когато тя взема решение да води своята немска овчарка (кръстосана с нюфаундландско куче) за бърза подстрижка преди началото на горещите летни месеци.

„ Когато се прибрахме у дома, тя стартира да се държи доста необичайно “, написа дамата.

„ Физически бе същата, само че душевен – не. Започна да бъде по-агресивна (ухапа ръката ми, когато ѝ давах хапки, или търсеше вниманието ми), игнорираше хората, които познаваше и с които се бе срещала (това куче се привърза към мен, само че игнорираше татко ми, брат ми и съседите ми), промени цялата си рутина със фамилията. “

Тя изяснява, че кучето ѝ кардинално е извънредно привързано към татко ѝ и всякога, когато е разграничено от него, изпитва тревога. Когато прибират хипотетичната Ема от фризьорския салон, те считат, че тревожното държание, което демонстрира пред фамилията, се дължи на обстоятелството, че бащата просто не е там, а не тъй като е откарано в странна къща, цялостна с непознати.

„ В продължение на 4 месеца се грижех и обичах това куче, което назовах Ема, което изглеждаше съвсем като моето, само че някак си бе по-различно от Ема, която аз познавах “, споделя дамата. Накрая от фризьорския салон се обаждат на майка ѝ. „ Те желаеха незабавно да доведем Ема в салона. “

Оказва се, че различен собственик се оплакал, че кучето му (Беър) се държи необичайно и по извънредно обезпокоителен метод след последното им посещаване на салона.

Накрая кучетата още веднъж са разменени и Ема и Беър се връщат при своите същински стопани.

„ Кучето им е съвсем като еднояйчен близнак на моето, като че ли са от едно и също кучило “, изяснява дамата. След случая притежателите на фризьорския салон сервират своите извинения и изпращат огромна кутия с дарове за Ема и нейните стопани.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР