Жена и съпругът й загубиха работата си като учители, след

...
Жена и съпругът й загубиха работата си като учители, след
Коментари Харесай

Развратни учители се отдадоха на секс в школото и ето какво им се случи

Жена и брачният партньор й изгубиха работата си като учители, откакто снимаха полови видеоклипове в учебна благосъстоятелност за своя акаунт в OnlyFans, сподели дамата във видео изказване, което разгласява онлайн.
Саманта Пеър и нейният брачен партньор, Дилън Пиър, били учители в Аризона.
В изказване Пеър, някогашна учителка по естествени науки в осми клас, която употребява псевдонима „ Клои Картър “ за своя акаунт в OnlyFans, призна, че е снимала видеото на територията на учебно заведение, само че сподели, че това се е случило след часовете и възпитаници в никакъв случай не са участвали или взели участие.
Жената сподели, че е подала оставка " под напън " на 31 октомври, откакто в началото е била пусната в отпуск.
Съпругът й, който бил преподавател в началното учебно заведение " Наутилус ", по-късно бил уволнен няколко дни по-късно, сподели тя.
По думите на дамата прибегнали до наличието за възрастни, тъй като заплащането им било прекомерно ниско и колкото да свързвали двата края, прецизира " Телеграф ".
Тя твърди, че в опит да попречи на студенти и сътрудници да виждат нейното наличие, е блокирала целия щат Аризона да не може да се абонира за нейния акаунт в OnlyFans, основан на абонамент уеб страница, където хората нормално продават наличие за възрастни.
Саманта Пиър също заяви, че й е казано, че в случай че подаде оставка преди идното съвещание на учебния съвет, регионът няма да оповести обстановката.
Но, твърди тя, след оставката й, новините не престават да се популяризират и възпитаници и учители споделят експлицитни нейни изображения.
Според филиала на CBS KPHO-TV родителите са получили имейл от учебния регион в понеделник, в който се споделя: „ Забелязахме, че учениците пускат нецензурни материали. Изображенията не са се появили по време на образователния ден и изобразеното лице не по-дълго работи за LHUSD. Моля, премахнете всички изображения от телефона на вашето дете и говорете с него по отношение на подобаващото потребление на технологията. "
В следващо изказване Саманта Пеър се извини и изрази страдание за създалата се обстановка.
„ Никога не съм се защитавала и не съм кавала, че това, което направихме е положително. Поглеждайки обратно, в никакъв случай повече не бих го направила ", уточни дамата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР