Жена е арестувана по подозрение, че е фалшифицирала смъртта си,

...
Жена е арестувана по подозрение, че е фалшифицирала смъртта си,
Коментари Харесай

Майка инсценира смъртта си и на детето ѝ, за да избяга

Жена е задържана по съмнение, че е фалшифицирала гибелта си, както и на сина ѝ.

Твърди се, че Доун Мари Уокър е упрекната в кражба на идентичност при утежняващи условия и владеене на подправени документи за идентичност. Ставя ясно, че тя е избягала със сина си в друга страна, с цел да избегне спор за настойничество.

Обвинената канадката се е преместила в Орегон, откакто е инсценирала, че тя и нейното седемгодишно момче са се удавили по време на лов на риба на речен бряг покрай Саскатун.



Съобщава се, че полицията е разкрила чанта, счупено риболовно съоръжение и одеяло.

Твърди се също, че нейно транспортно средство е било изоставено наоколо и е препоръчана премия от 10 000 $ на всеки, който има информация за местонахождението ѝ.

Детективите, разследвали случая се натъкват на нова диря. Те схващат, че дамата е жива и употребява самоличността на своя другарка. Така тя е съумяла да премине границата със Съединените щати, употребявайки непознатите документи за идентичност и банкови карти.

48-годишната жена е задържана в петък. Тя споделила на служителите на реда, че сина ѝ не желае да бъде с татко си.

При претърсването на автомобила ѝ са открити и бележки, в които се разказва по какъв начин е възнамерявала изгубването си, в това число материали за боядисване на косата и покриване на татуировка.

Списъкът продължава с - 1. Отрицателен тест за Covid 2, Въдица 3, Телефон 4, Превозно средство/мотор 5, Боядисана коса 6, Татуировка.

Детето е отведено от чиновници на реда, които съобщили на бащата, че момчето е живо.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР