Жена беше измамена за стотици паундове от мъж, когото смяташе

...
Жена беше измамена за стотици паундове от мъж, когото смяташе
Коментари Харесай

Жена беше измамена за стотици паунда от лъжец „гадже“, който твърдеше, че има МС

Жена беше излъгана за стотици паундове от мъж, който смяташе за нейно гадже – който лъжливо твърдеше, че има множествена склероза ( MS).

Бет Томас смяташе мъжа, чието име не е посочила, за собствен сътрудник, откакто той й сподели, че е бил зарязан от родителите си като бебе, отгледан от монахини, бил е безприютен и фалирал, и страда от хронично заболяване на гръбначния дирек множествена склероза. 30-годишната госпожа Томас реши да помогне на новия си другар с дарове от храна и заплащания за излети, помагайки му да си стъпи още веднъж на краката, откакто бизнес начинанията му се разпаднаха. Скоро обаче се оказа, че съвсем всичко, което Бет знаеше за мъжа, беше неистина - и той беше татко на четиримесечно бебе.

Майката на мъжа беше измежду трима души, които споделиха на Бет всичко, което имаше казаното е погрешно, в това число диагнозата MS. Това означаваше, че мъжът даже симулира пристъп пред Бет за нейното състрадание. Цялата машинация беше задоволителна за Бет да прекъсне всякаква комуникац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР