Желанието на един беглец от италианския гангстер да покаже готварските

...
Желанието на един беглец от италианския гангстер да покаже готварските
Коментари Харесай

Хванаха мафиот чрез кулинарно шоу

Желанието на един дезертьор от италианския разбойник да покаже готварските си умения съумя да го вкара в пандиза след седем години бягство. Италианската полиция наблюдава 53-годишния Марк Ферен Клод Биарт посредством кулинарни видеа, качени от него в YouTube. Въпреки че мафиотът ловко крие лицето си, той по този начин и не се сеща, че би трябвало да прикрие татуировките на тялото си. Предполагаемият член на незаконната тайфа " Ндрангета " беше задържан в Доминиканската република предходната сряда и в този момент е екстрадиран назад в Италия, написа Флагман.

Според известията на полицията Биарт е водил спокоен живот в град Бока Чика. Той бяга от управляващите от 2014 година, когато е бил търсен от полицията за хипотетичен трафик на кокаин в Холандия от името на клана Качиола от мафията " Ндрангета ". " Ндрангета " се смята за една от най-мощните проведени незаконни групи в света, защото управлява по-голямата част от кокаина, влизащ в Европа. Тя е основана в Калабрия, районът, който е върхът на " обувката " на Италия.

Предполагаемият необут на клана, Луиджи Манкузо, на 66 години, е прочут като " Чичото ". Други членове са с прякори като " Вълкът ", " Дебел " и " Блонди ". Всички те в този момент са изправени пред съда в най-мащабния развой против мафията, който Италия е виждала от десетилетия. Има 355 хипотетични мафиоти и корумпирани чиновници, на които са повдигнати обвинявания след дълготрайно следствие на групата " Ндрангета ".

Повече от три часа бяха четени имената на подсъдимите в първия правосъден развой, заяви тогава организация Франс прес. Обвинителният лист включва ликвидиране, трафик на опиати, изнудване и пране на пари. Очаква се над 900 очевидци да дадат показания на процеса, който стартира през януари и ще продължи две години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР