Желаещите да станат част от една от националните институции, които

...
Желаещите да станат част от една от националните институции, които
Коментари Харесай

Oбявен е конкурс за заемане на 314 вакантни войнишки длъжности в Сухопътните войски

Желаещите да станат част от една от националните институции, които се употребяват с най-голям престиж и доверие в обществото – Въоръжените сили на Република България, имат нова опция да го създадат. Обявен е конкурс за попълването на 314 вакантни войнишки длъжности във формированията на Сухопътните войски . Вакантните места са в гарнизоните София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Плевен, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Асеновград, Белене, Пловдив, Смолян, Свобода, Шумен, Сливен и Мусачево.

До 5 април 2024 година претендентите, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения в страната и в чужбина, би трябвало да подадат документално заявление за приемане на военна работа до командирите на военните формирования посредством структурите на Централното военно окръжие (ЦВО) по местоживеене. Конкурсът ще се организира в интервала от 19 май до 27 юни 2024 година и включва изпит по физическа подготовка , тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.

Пълните условия на състезанието, описи с вакантните длъжности, периодите и документите за кандидатстване са оповестени в интернет страницата на Министерството на защитата, графа „ Документи “/„ Обяви и състезания “. Изчерпателна информация за спецификите на длъжностите и вероятностите на военната кариера могат да бъдат получени от специалистите в ЦВО.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР