Жечо Станков и кандидатите организираха акция по засаждането на две

...
Жечо Станков и кандидатите организираха акция по засаждането на две
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС закри кампанията си с ясен ангажимент: Бургас да запази позицията си на лидерска област и да е приоритет за новото правителство

Жечо Станков и претендентите проведоха акция по засаждането на две дръвчета и 28 красиви храста от българската роза Дамасцена в Морската градина на Бургас

Кандидатите за народни представители от мощния тим на ГЕРБ-СДС в Бургас закриха предизборната си акция с ясна поръчка за победа. Те проведоха акция по засаждането на две дръвчета и 28 красиви храста от българската роза Дамасцена в Морската градина на Бургас, като първите символизират ясния резултат, а вторите - течното злато, с което е известна България по целия свят и което би трябвало да пазиме.

Двата млади ясена бяха засадени и полети от лидера на листата Жечо Станков, дружно с Любен Дилов-син, Андрей Рунчев, Галя Желязкова, доктор Лидия Стефанова, Румен Ангелов, тъй като това е безапелационен знак, че е явен и резултатът от парламентарните избори в неделя – победа за номер 2 в интегралната бюлетина. Дърветата са и знак на смяната, съзиданието и духовния капацитет, които са нужни на България. 

„ През годините ГЕРБ-СДС постоянно сме държали на думата си и сме се грижили на първо място за хората “, сподели лидерът на листата и някогашен зам.-министър на енергетиката в кабинета „ Борисов 2 “ Жечо Станков. Той благодари на всички, които през последния месец са отделили време да се срещнат с претендентите на обединението и да беседват по значимите за обществото тематики.



„ Успяхме да стиснем хиляди ръце, да се забележим с всички, които желаеха и още повече да чуем техните проблеми. Основните им въпроси бяха кой може да се оправи със спекулата, по какъв начин може да се върнем към естествения метод на живот, по какъв метод могат да се плануват приходите им и да имат прогноза за разноските си, на кого изобщо да гласоподават доверие. Все неща, на които в края на диалозите те самите намираха отговори. Поехме задължения към тях, а през днешния ден тук поемам и задължения към кметовете на всички общини в Бургаски район, че ние като народни представители ще пазиме всичко, което е значимо да се случва в Бургас и района “, сподели Жечо Станков, лидерът на тима, който води извънредно дейна акция, с ясни цели и мисъл за хората.

„ Бургас да резервира позицията си като лидерска област и да бъде приоритет на бъдещото държавно управление. Добрите политици стартират политическа акция незабавно, откакто миналата е завършила. Няма да спрем да бъдем сред хората и да се срещаме с тях. На 2 април, във 2 МИР-Бургас, с номер 2 ще успеем да продължим развиването на Бургаския район и ще дадем непоклатимост на хората “, сподели още Жечо Станков.

Любен Дилов-син с типичния за темперамента си изказ, изпълнен с метафори, напомни, че  има сентенция, че един мъж в живота си би трябвало да направи наследник, да посади дърво и да построи къща. „ Проблемът на българските мъже е, че доста постоянно тези три неща ги вършим с един инструмент и нещата не се получават доста добре. Сега сме решили да ги разделим и сме избрали две дървета явен, тъй като за нас изборът е явен. ГЕРБ-СДС през годините се оправиха с всички рецесии, през които България мина – Виденовата зима, сръбската война, икономическата рецесия, бежанската вълна и коронавирус пандемията. В ГЕРБ-СДС са хора, които умеят да се оправят с рецесии и да ръководят. Радвам се, че множеството българи считат същото “, сподели още претендентът за депутат Любен Дилов – наследник.
 Поемам задължения към кметовете на всички общини в Бургаски район, че ние като народни представители ще пазиме всичко, което е значимо да се случва в Бургас и района, сподели Жечо Станков
Областният водач на ГЕРБ за Бургас Иван Алексиев регистрира, че е минала една положителна, добра и усмихната акция, ориентирана към хората. „ Посланието ни е ясно и неслучайно през днешния ден засаждаме дръвчета и рози – животът и природата напролет се раждат за нов живот. Нека и ние се събудим от този призрачен сън последните 2 години и на 2 април да гласуваме с бюлетина номер 2. Нашите претенденти са почтени и ще се борят за Бургаска област. Уверен съм, че ще победим “, сподели Иван Алексиев.

По самодейност на клуб „ Жени ГЕРБ “ бяха засадени и 28 шубраци роза Дамасцена. Областният водач на нежната част от бургаския ГЕРБ Евелина Михалева заяви, че това е национална акция под мотото „ Засади я с любов, отгледай я с обич “. Тя е в поддръжка на всички производители на розово масло, които са обезпокоени от въвеждането на еврорегулации при производството и търговията с етерични масла.

„ Даряваме тези 28 рози на нашите 28 претенденти за народни представители. Нека бъдат посланици на българщината и българското розово масло “, пожела им Евелина Михалева.

Краят на акцията бе маркиран и с стартирането в небето на два бели гълъба, които са знак на новото начало, мира и Божията благословия.

На събитието участва и кметът на Бургас и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Димитър Николов, който заяви, че взаимно с органите на Министерство на вътрешните работи, локалната власт е подхванала ограничения за гарантиране на естественото протичане на изборния ден.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР