Жалкото поведение на Венцислава Тафкова няма край и сякаш няма

...
Жалкото поведение на Венцислава Тафкова няма край и сякаш няма
Коментари Харесай

Жалка! Венцислава Тафкова си измисли дубайски милионер в леглото си, за да скрие, че е била в затвора

Жалкото държание на Венцислава Тафкова няма край и като че ли няма никакви граници. Миската към този момент неведнъж стана жалка в очите на всички, не остана човек, който да не разбра, че на кухо дрънка главицата й, която дори не е и чак толкоз красива.

Дори в Дубай схванаха що за стока е Мис България 2020. Хората там не са привикнали на голотиите на евтини дами като Венци. Затова нашата миска се наложи да лежи в ареста една нощ.

Тафкова настойчиво отхвърля да е била задържана, само че в отричането си сама се издаде. Тя сподели, че е била с риза и бански, а не гола. В Дубай обаче голи женски крайници също се смятат за непочтено обличане и по тази причина няма по какъв начин Венци да не е спала на топло, само че се пробва да се направи на луда, с цел да избегне срама.

Венцислава обаче за следващ път стана извънредно жалка, тъй като в опитите си да скрие пандиза тя си измисли дубайски милионер, който я желаел за жена. По-тлъста неистина от тази надали е имало скоро в публичното пространство. Нито фотография, нито име споделя на този привиден паралия и е повече от ясно, че подобен няма. Просто няма по какъв начин някой от Дубай да се спре на нея за освен това от един бърз секс, като даже последното не е несъмнено.

Милата Тафкова е почтена за жалост, тъй като има потребност да си измисля мъже, защото в действителността никой не я желае за сериозна връзка. Така и не се откри мъж, който да я изиска за семейство, да желае деца от нея. Нито един подобен до момента не се е появил. Всеки я употребява единствено като надуваема кукла, облекчава се и бяга.

Нормално е всичко това, тъй като Венци нито е умна, нито е интелигентна, нито изтънчена, нито даже хубавица. На всичкото от горната страна е и мързелива, тъй като нищо не работи. Е, по какъв начин да не се постанова да лъже при вази визитка?!

Източник: БЛИЦ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР