Жалбата на БСП относно марката Коалиция за България е оставена

...
Жалбата на БСП относно марката Коалиция за България е оставена
Коментари Харесай

Съдът не се впечатли от БСП и отказа да им даде Коалиция за България

Жалбата на Българска социалистическа партия по отношение на марката " Коалиция за България " е оставена без разглеждане от Върховния административен съд (ВАС), излиза наяве от известие на съда.
Българска социалистическа партия апелира решение на ЦИК, с което беше разрешено " Коалиция за България " да бъде употребявано като име от АБВ и сътрудниците ѝ за присъединяване на идните европейски избори. Лидер на тази листа е Боян Дуранкев, а водачът на АБВ Румен Петков е на последното, 17-то място.
С определение № 5713 се приключва производството по адм. дело № 4254/2019г. по разказа на Върховния административен съд, четвърто поделение. Определението не предстои на обжалване.
Основание за оставяне на жалбата без разглеждане и преустановяване на производството по делото са наредбите на член 128, алинея 6 и член 141, алинея 3 от Изборния кодекс. Съгласно тези разпореждания пред Върховен административен съд могат да се апелират по реда на член 58 от Изборния кодекс единствено отводите за регистрация . Тези текстове не са изменяни от приемането на Изборния кодекс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР