Изявленията на неназовани служители от Пентагона за нанасяне на обезглавяващ

...
Изявленията на неназовани служители от Пентагона за нанасяне на обезглавяващ
Коментари Харесай

Лавров смята, че американците заплашват да ликвидират физически президента на Русия

Изявленията на " неназовани чиновници " от Пентагона за нанасяне на " обезглавяващ удар " на Кремъл в действителност приказват за опасността от физическо премахване на президента на Русия, сподели съветският външен министър Сергей Лавров.

„ Вашингтон стигна най-далеч: там някои „ неназовани чиновници “ от Пентагона в действителност заплашиха да нанесат „ обезглавяващ удар “ на Кремъл, в действителност става дума за опасност от физическото очистване на президента на Русия. Ако в действителност някой има такива хрумвания, той би трябвало доста деликатно да намерения за вероятните последици от сходни проекти “, сподели министърът в изявление за ТАСС.

Освен това ръководителят на съветското външно министерство напомни конфронтационни сигнали, идващи от Запада в нуклеарната сфера. „ Изглежда изцяло са изоставили всякакво благовъзпитание. Особено блестящо беше маркирана небезизвестната Лиз Тръс, която без капка подозрение съобщи по време на предизборния спор, че е изцяло подготвена да подреди нуклеарен удар.

Да не приказваме за извънмерните провокации на киевския режим. Владимир Зеленски се доприказва до такава степен, че да изисква превантивни нуклеарни удари от страните от НАТО против Русия. Това също надвишава границите на допустимото. Това обаче не го чухме от водачите на режима “, изясни Лавров.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР