Изявлението на президента Румен Радев е добро начало за възстановяване

...
Изявлението на президента Румен Радев е добро начало за възстановяване
Коментари Харесай

Карадайъ: Държавата е в колапс! Спрете междуинституционалната война! Кризата е неизбежна!

" Изявлението на президента Румен Радев е положително начало за възобновяване на разговора сред институциите “, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в мощно сериозно слово от парламентарната естрада във връзка старта на новата сесия, написа Епицентър.бг.

" Днес откриваме Осмата сесия на 44-тото Народно събрание в година, в която сме на прага на значими избори. Очертава се значима борба за развиването на страната и по тази причина са нужни политически стратегии и платформи, визия и политически решения “, съобщи той.

" Преди два дни отбелязахме 80 години от началото на Втората международна война най – злокобния конфликт, трансформирал неподходящо милиони човешки ориси. Подобни дати ни припомнят какъв брой е значимо от историята да се извличат поуките “, сподели Карадайъ. " Предупредихме преди година – държавността е в колапс, войната – политическа, междуинституционална и вътрешноизнституционална води до изгубване на разсъдъка. Това би трябвало да спре, тъй като по този начин не се вземат решение проблемите на жителите, а в противен случай – задълбочават се. Предизборната акция е алтернатива да спрем да вървим надолу. Българското общество чака стопански напредък. Пред нас, народните представители стои настояването за качествено законодателство “, сподели ръководителят на Движение за права и свободи.

" За ръководещата партия е значимо да осъзнае, че страната ни се нуждае от стратегия за ускорено догонване на финансовото развиване. " Гражданите с двойно поданство за жалост са лишени от правото си да гласоподават, само че единствено Движение за права и свободи води борби по тематиката. По тематиката за развиване на България също няма стратегия, само че Движение за права и свободи упорства за разговор “, подсети той. Нека идните избори са сцена на борба сред стратегии и платформи, само че и за основаване на благоприятни условия за развиване “, съобщи още Мустафа Карадайъ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР