Изявление на г-н Сарафов пред БТА направо ме втрещи. В

...
Изявление на г-н Сарафов пред БТА направо ме втрещи. В
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Изявлението на г-н Сарафов направо ме втрещи

„ Изявление на господин Сарафов пред Българска телеграфна агенция напряко ме втрещи. В него той упреква мен и основния прокурор, че сме от страната на неприятните , а той на бял кон ще пристигна и ще оправи прокуратурата, която е затънала в политическото тресавище “. Това разгласи зам.-директорът на Националната следствена работа (НСлС) Ясен Тодоров.

Не е моя грешката и аз не искам да нося отговорност за непознати грехове, сподели той

Миналата седмица шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов изиска оставката на Тодоров с претекста, че медийните му изяви за опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев не са съгласувани със службата. В изказването си през днешния ден Гешев загатна името на Ясен Тодоров като индивида, умишлен да изгори.

Всичко стартира преди месец, когато получих завоалирано предложение, сподели той

Зам.-директорът на Национална следствена служба разгласи, че е схванал за поисканата му оставка от медиите и персонално не е виждал претекстовете. Той посочи, че е съгласувал всички свои медийни изяви с прокуратурата и подсети.

Напрежение сред двамата породи към следствието на опита за атентат против Гешев

На въпроса дали в този момент ще бъдат извадени избрани папки, в това число и папки, измежду които и досието „ Барселона “ , той отговори, че при него такива папки няма.

„ Много ми е мъчително за всички следователи, които сега са сложени в такова унизително състояние. От това състояние се излиза единствено когато се приказват правилните неща “, разяснява Тодоров.

Какво още сподели за свадите в прокуратурата – гледайте във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР