Изящна, тънкокрака и нежна, все едно не е дала живот

...
Изящна, тънкокрака и нежна, все едно не е дала живот
Коментари Харесай

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното


Изящна, тънкокрака и нежна, все едно не е дала живот одеве, Джулиана Гани събра очите на околните си, пристигнали в Медицински комплекс “Д-р Щерев ” да поздравят с “Добре пристигнал ” новородения й наследник Кай. Моделката бе заложила на електриково-портокалов чеп и сако от настоящия туид в същия колорит. Екстравагантният тоалет разкриваше съвършения й стомах и талия на оса, по които миналите 9 месеца бременност не са оставили диря. За похлупак хубавицата беше подчертала безкрайните си крайници в стилето на убийствено тъничък и висок ток, с който дефинитивно потвърди, че майчинството е добавило още повече съблазън и женственост към личността й.

 



Под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и бебето й от болничното заведение. В специфична зала към столичния медицински комплекс реалити звездата и половинката й Теодор Гецов събраха родственици и другари, с цел да ги срещнат с Кай. Малкият левент се роди на 16 януари, а най-щастлив е батко му Давид, който даже измисли името на братчето си.

 



Джулиана, която по обучение също е типичен музикант, описа, че неслучайно е желала точно арфа да звучи на събитието. Тя напомни, че в миналото този инструмент е бил включен в образованието на аристократите и има вяра, че хората се възпитават посредством музика. Младата майка се довери на брилянтната Анелия Божинова за осъществяванията и подбора на мелодиите. Божинова се върна за събитието по-рано от Дубай, където живееше и работеше, а преди този момент е свирила в най-голямото казино в Макао, Китай.

 





Освен приятност за сетивата, първото събитие на дребния Кай беше съпроводено и с гурме кетъринг. За него се погрижиха близки другари на Джулиана, които са притежатели на едно от най-известните заведения в Студентски град. Най-впечатляващи бяха октопод с каперси и маслини, както и бушета с пате от гъши дроб и пъдпъдъче яйце. За феновете на сладкото имаше необикновени първокласни бонбони, които светят на UV светлина.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР