Извратеният мъж, който заговори за фалшивото отвличане на Шанън Матюс

...
Извратеният мъж, който заговори за фалшивото отвличане на Шанън Матюс
Коментари Харесай

Причината за смъртта на похитителя на Шанън Матюс Мик Донован и безсрамните лъжи, които той изрече до края

Извратеният мъж, който заприказва за подправеното похищение на Шанън Матюс след срамна договорка с майка й, умря от рак на мозъка.

56-годишният Мик Донован отмъкна деветгодишната ученичка от улицата през 2008 година и я кри в продължение на 24 дни, до момента в който полицията стартира огромно търсене за £3,2 милиона. Той беше открит мъртъв във вторник да лежи покрай леглото си в предпазеното психиатрично заведение Three Valleys в Кейгли, Западен Йоркшир.

The Mirror може да разкрие по какъв начин Донован споделил на непосредствен родственик по-рано тази година, че има рак в терминален етап и му остават три до девет месеца живот. Но те не му повярваха, тъй като беше излъгал толкоз доста.

След като чу новината за гибелта му, Джули Бушби, на 54 години, от Дюсбъри Мур, която управлява издирването на изчезналия Шанън в общността, го разказа като „ карма “. А Джули, която оказа помощ за разрешаването на случая, като накара Карън Матюс да признае, сподели: „ Сега най-малко Шанън може да откри малко мир! “

Донован е роде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР