Решението на администрацията на Байдън да постави на пауза плана

...
Решението на администрацията на Байдън да постави на пауза плана
Коментари Харесай

Планът на Байдън да използва санкцията на закона Лийхи срещу IDF е бил „политически“, твърди експерт: „Конгресът трябва да обмисли“ разследване

Решението на администрацията на Байдън да сложи на пауза проекта си за потребление на закона Лийхи е предотвратило евентуално комплициран проблем за Белия дом, само че желанието да се употребява подобен фрапантен инструмент акцентира несигурността на връзките сред Съединени американски щати и Израел.

„ Политизирането от страна на администрацията на Байдън на жизненоважна помощ за сигурността на либерален съдружник като Израел е безконтролен ход, който основава рисков казус “, Ник Стюарт, старши шеф по връзки с държавното управление във Фондацията за Действие в отбрана на демокрациите (FDD), сподели Fox News Digital.

„ Той подценява основен набор от съществени обстоятелства и подхранва погрешно и нездравословно неправилно показване на държанието на Израел, което предизвиква нашите терористични съперници “, добави Стюарт.

„ Ако администрацията на Байдън имаше основателни опасения, тя трябваше да се обърне към тях по доста по-професионален метод посредством публични канали непосредствено с израелц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР