Това е моментът, в който заподозрян с меч беше ударен

...
Това е моментът, в който заподозрян с меч беше ударен
Коментари Харесай

Моментът, в който нападателят с меч на Hainault е ударен с електрошок от Метеорологичната полиция, след като уби 14-годишно момче и намушка четирима

Това е моментът, в който обвинен с меч беше ударен с електрошок и задържан, откакто умъртви 14-годишно момче и рани четирима други хора.

Служителите на столичната полиция се втурнаха към Hainault в североизточен Лондон тази заран, откакто получиха сигнали за транспортно средство, което се врязва в къща в региона на Thurlow Gardens.

Запис от камерата на звънеца, публикуван от осведомителната организация PA, демонстрира мъж в жълта качулка, който размахва нещо, което наподобява като меч. Той може да бъде забелязан заобиколен от чиновници, преди да бъде ударен с тазер и арестуван на прага на парцел.

Полицията сподели, че 36-годишен мъж сега е в болница, като е бил ударен с електрошок и задържан 22 минути след първото позвъняване в полицията, малко преди 7 сутринта.

Главен суперинтендант Стюарт Бел от столичната полиция сподели, че един младеж е бил погубен, а други четирима души са били ранени при офанзивата. Двама чиновници на Метрополитен са получили рани, които и двамата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР