Извинявам се, това е голяма трагедия, бяха думите на Панталеев.  Има

...
Извинявам се, това е голяма трагедия, бяха думите на Панталеев. 
Има
Коментари Харесай

Обвиненият за смъртта на Ферарио Спасов: Извинявам се, това е голяма трагедия

" Извинявам се, това е огромна покруса ", бяха думите на Панталеев. 

" Има доста неразбираеми гледни точки към ПТП. Искаме да спомагаме изцяло на следствието. Той ще даде подробни показания. Това е една покруса, при която допускам, че и той има виновност ", добави юристът.  

Днес Пантелеев се яви в Районния съд в Горна Оряховица, само че по различен мотив - оказа се, че преди година 24-годишният мъж е бил упрекнат в владеене на опиати. 

Отделно от това той трябваше да се яви и в полицията по-рано през днешния ден, с цел да бъде разпитан след среднощната акция, която се организира в дома му по подозрения, че притежава оръжие поради негови фрагменти в обществените мрежи. Полицаите така и не намерили нито оръжие, нито други противозаконни движимости в дома му.

Междувременно стана ясно, че наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е лишил шофьорската брошура на обвинявания мъж от Лясковец . Пантелеев нямал и възбрана да напуща страната , настояват източници на NOVA. 

Самият Кожухаров в кратък коментар пред медиите по-рано опроверга това и изясни, че физически шофьорската брошура на обвинявания е взета незабавно след случая.  

По-рано през днешния ден изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов се срещна с великотърновския прокурор, пуснал на независимост с подписка Начо Панталеев. За тези си действия Кожухаров изясни, че прокуратурата няма по какъв начин да знае с каква скорост е карал Пантелеев, без да има експертиза. Според очевидци скоростта във съдбовната нощ е била около 150 км/ч.

Катастрофата, при която в събота почина Ферарио Спасов, стана на прав и необятен пътен сектор в посока София, при влажен асфалт и засилен трафик. 24-годишният водач с 16 месеца стаж карал мощна немска кола. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР