Известно напрежение се породи между “Дондуков 1” и “Дондуков 2”

...
Известно напрежение се породи между “Дондуков 1” и “Дондуков 2”
Коментари Харесай

Политологът на Радев: Президентът е стожер на искащите промяна, партията на Янев има шанс

Известно напрежение се породи сред “Дондуков 1” и “Дондуков 2” на фона на разногласията за даването на военна помощ за Украйна. Стигна се до замяна на остри реплики. На фона на това тази седмица факт стана политическия план на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев, който бе министър-председател в двете назначени от Румен Радев държавни управления предходната година.

" Президентът е стожер на хората, които желаят смяната да се осъществя. А Стефан Янев се хвърля в борбата и работи самичък. Смята, че може да сплоти българите към своето име. Докато не се появи различен политически индивид, той има шансове. Българското политическо пространство търси нов воин ", уточни Слави Василев пред NOVA News и посочи, че ще има предварителни парламентарни избори, тъй като обединението е напрегнат.

" Патриотичният сегмент е покрит от искащите да го завладеят. Янев с изключение на да е служебния министър председател, който е станал подобен с помощта на Радев, не виждам какво друго преимущество има ", разяснява политологът и добави, че политическият вакуум е издигнал " Продължаваме Промяната ", само че президентът им е дал подтик.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР