Известният турски актьор, певец и композитор Йозджан Дениз се врече

...
Известният турски актьор, певец и композитор Йозджан Дениз се врече
Коментари Харесай

Турската звезда Йозджан Дениз се ожени за трети път. Майка му не харесва булката

Известният турски артист, артист и композитор Йозджан Дениз се врече във честност на своята половинка - дизайнерката Самар Дадгар.

Двамата са дружно от към този момент година и половина, само че очевидно желанието им да сключат брак е победило и те официализираха връзката си на 20 януари.
                             

Първи новината споделиха щастливите младоженци, които разгласиха фотоси от тържественото събитие на профилите си в обществените мрежи. От там точно научаваме, че без да губят скъпо време Йозджан и Самар са отпрашили към Дубай за медения си месец.

Това е трети следващ брак за Йозджан Дениз, откакто мина през плевел бракоразвод с втората си брачна половинка - Фейза Актани, от която има наследник. С нея Йозджан подвигна женитба през 2018 година След раздялата Фейза заведе дело за тормоз против популярния си брачен партньор. Скоро по-късно Йозджан Дениз се влюби Самар Дадгар и бе оневинен от турските магистрати. 
                             

Според медиите в Турция майката на артиста - Кадрие Дениз, не е участвала на сватбата на сина си, защото неодобрявала брака му със Самар. Наскоро в свое изявление Кадрие съобщи: " Нека Йозджан чуе това! Не желая да се дами. Вече има едно дете. Пожелавам благополучие на приятелката ти, само че би трябвало ли да седнете на сватбената маса? Може би тя го желае, само че аз не я желая ".

Неодобрението на майката обаче очевидно въобще не е дало резултат върху решението на сина ѝ, а още по-малко - на неговата годеница. Кадър с венчалната халка с голям елмаз, който Самар разгласява в обществената мрежа, удостоверява това и потвърждава, че никакви пречки не могат да попречат на двамата влюбени да си кажа заветното " Да ". 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР