Известният руски астролог Павел Глоба е готов с хороскопа си

...
Известният руски астролог Павел Глоба е готов с хороскопа си
Коментари Харесай

Хороскопът на Павел Глоба за ФЕВРУАРИ

Известният съветски астролог Павел Глоба е подготвен с хороскопа си за втория месец от новата година.

По думите му през февруари се усилва рискът от обостряне на хроничните сърдечни и белодробни болести. Хората, които към този момент имат такива проблеми, би трябвало да бъдат по-внимателни към здравето си и да се съветват с доктор в точния момент.

В края на месеца астрологът поучава всички да си дадат малко отмора. Няколко дни ще са задоволителни за възобновяване на силите, споделя той. И прибавя, че това ще бъде единствено от изгода.

Глоба е безапелационен, че през февруари зодиакалните знаци не би трябвало да чакат дарове от Съдбата. Въпреки това три зодии ще се радват на триумфи както в професионален, по този начин и в персонален проект.

Ето защо би трябвало да се готви всеки един знак от Зодиака през февруари съгласно прогнозата на експерта:

Овен

Очертава се много деен месец. Ако преди този момент някой план не ви е донесъл облага, коства си да се върнете към него още веднъж, пробвайки да извършите нещо, с цел да го разпространявате. Резултатът няма да закъснее.

Необвързаните Овни евентуално ще намерят сродната си душа. Опитайте да извършите първата стъпки, не бъдете безразлични. Прекарайте края на месеца със фамилията си и си подарете повече отмора.

Телец

През февруари по-добре не създавайте нови запознанства. Също по този начин се въздържайте от фрапантни промени. Трябва да се отпуснете и да се опитате да запазите позициите си в работата или в бизнеса. Моментът не е подобаващ за започване на бизнес с нови сътрудници.

През февруари рискът от кавги, предизвикани от ревнивост, нараства доста. Няма потребност да давате мотиви за съмнение на половинката си.

Близнаци

Този месец ще бъде един от най-успешните за Близнаците. Ще имате шанс както в работата, по този начин и в персоналния живот. Може да опитате силите си в нови планове, да разширите сферата на активност.

Представителите на креативните специалности най-сетне ще могат да се изявят. Не се опасявайте да покажете качествата си.

В любовен проект всичко ще е умерено.

Рак

В професионален проект през февруари всичко ще се развие умерено за Раците. Няма да има внезапни възходи, само че няма да има и разочарования.

Астрологът предлага на представителите на знака да се съсредоточат върху персоналния си живот. Необвързаните ще имат всички шансове да срещнат сродната си душа. И това няма да е краткотраен романс, а връзка, която има всички шансове да продължи във времето.

Лъв

Февруари ще бъде месец на благоприятни условия и нови победи. Много е значимо да не пропускате възможностите, които ще ви даде Съдбата.

В персонален проект всичко ще се подреди добре. Не би трябвало обаче да забравяте да разпределяте вярно целите си. Понякога би трябвало да оставите на назад във времето суетата и желанието да се откроите от тълпата и да отделите повече време на околните си.

Дева

През февруари ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт. За да постигнете задачите си, ще би трябвало да се вслушвате във вътрешния си глас. Интуицията е най-надеждният ви другар в този миг и точно тя ще ви помогне да преодолеете сложните обстановки.

Февруари е времето, в което да обърнете внимание на половинката си и да я изненадате с нещо. Ако имате чувството, че връзката ви е станала рутинна, би трябвало незабавно да измененията всичко.

Везни

Месецът ще бъде кондензиран с доста събития и несъмнено няма да е скучаете. Пред вас ще се разкрият доста вероятности.

В персонален проект ще се наложи да водите повече откровени диалози с половинката си. Не премълчавайте проблемите, в противоположен случай те ще се натрупат. Всеки проблем има решение.

Скорпион

През февруари ще имате всички шансове най-сетне да сложите завършек на самотата. Хората, които са живели дълго време сами, ще съумеят да намерят сродната си душа. Важно е да разпознаят знаците на Съдбата в точния момент и да не пропуснат шанса си.

В работата Скорпионите ще се оправят относително добре, само че би трябвало да внимават с новите оферти, които могат да дойдат от съперници.

Стрелец

Месецът няма да бъде доста елементарен. В работата ще завалят нови оферти, ще се отворят доста примамливи вероятности. Важно е да не пропускате своя късмет, да не се отказвате.

В персонален проект всичко ще се развива добре. Ревността може да помрачи нещата, по тази причина няма потребност да провокирате колегата си.

Козирог

Очертава се един релативно спокоен месец. Няма да има разтърсвания, както и внезапни възходи и спадове. Не е целесъобразно да поемате прекалено много задания и отговорности.

В персоналния живот всичко ще върви добре и най-сетне ще съумеете да разберете от какво в действителност имате потребност. Дори да има разлъка с околните, това няма да докара до меланхолия. Козирозите ясно осъзнават кого желаят да виждат до себе си.

Водолей

Ще би трябвало да се научите на въздържаност и дарба да възприемате дребните проблеми не толкоз остро. Глоба поучава да обръщате повече внимание на околните си и да се научите да ги разбирате.

Препоръчително е да отидете дружно на отмора, с цел да може най-сетне да останете уединено с тях. Това единствено ще е от изгода за кариерата ви. Струва си да обмислите една такава къса отмора като рестартиране.

Риби

През февруари би трябвало да бъдете доста деликатни. Ако сте имали някакви проекти или предпочитание да превърнете в действителност свежите си хрумвания, по-добре е да ги отложите за идващия месец.

Павел Глоба поучава да обърнете внимание на здравето си и да се свържете със експерт, в случай че нещо ви тормози. Лечението не търпи отсрочване.

Необвързаните представители на знака ще имат късмет да срещнат ориста си, само че единствено в случай че повярват в чудеса, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР