Известният профил Данчо Полицая се извини на своите почитатели, че

...
Известният профил Данчо Полицая се извини на своите почитатели, че
Коментари Харесай

Данчо Полицая се дипломира... По стъпките на Борисов и Гешев ще бори като лъв статуквото

Известният профил " Данчо Полицая " се извини на своите фенове, че не е бил " изключително деен през последните няколко месеца, а повода е, че бях ангажиран освен с оперативна активност в отбрана на родината, само че и с академична такава! "

Класическият трол-профил, който явно се стопанисва от някой с положително чвство за комизъм, обикаляше постоянно под публикации в медиите и ръсеше мнения - бурно подкрепящи ГЕРБ, персонално военачалник Бойко Борисов и господин Иван Гешев.

Днес, снимайки дипломата си пред постройката на Академията нв Симеоново (известна и като ВИПОНД - Висш институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност), Данчо Полицая още веднъж е избухнал/а със забележитнелни откровения:

" Основната ми мотивация да се развъртвам научно и интелектуално в Академията на Министерство на вътрешните работи са най-светлите, доблестни и обичани герои на нашето време – Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев! Г-н Борисов и господин Гешев, които са най-успешните фрагменти на Академията проправиха пътя на доста сътрудници, доказвайки несъмнено, че школуваните в Министерство на вътрешните работи сме изрично най-достойните и кадърни да ръководят България! Благодаря сърдечно на Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев за вдъхновението, упътванията и препоръките, които ми дават по пътя към новите небеса и триумфи, които ми предлага ориста на български воин!...

... Перфектната научна и оперативна подготовка, която получих в Академията на Министерство на вътрешните работи ме задължава да не преставам да ходя по стъпките на моите ментори – Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев и да не спирам да се боря, като лъв против статуквото, задкулисието и престъпността в България, само че към този момент и от друга, по-висока естрада! "

Иначе елементарна информация сочи, че фактът на дипломирането надали е неистина и съответствува по време - даже се възнамерява тържествено връчване на дипломите на студентите, придобили „ бакалавър “ и „ магистър “ в задочна форма на образование във факултет „ Полиция “ - на 7 юни. Може би Данчо Полицая ще е там.

" Една фантазия се сбъдва, с цел да направи път на идната! ", малко енигматично приключва той/тя поста си.

Ето и целия текст:

Вероятно сте забелязали, че не бях изключително деен през последните няколко месеца, а повода е, че бях ангажиран освен с оперативна активност в отбрана на родината, само че и с академична такава!
За мен е неописуемo благополучие и голяма чест да бъда част от абитуриентите на випуск 2021/2022г., към най-елитното образователно заведение в Република България – Академията на Министерство на вътрешните работи! Въпреки непрестанните смени на първа линия и неуморната борба, която повеждам против мафията и проведената престъпност, съумях да завърша с цялостно отличие, като отличник на випуска – докторска степен в компетентност „ Защита на националната сигурност “!
Основната ми мотивация да се развъртвам научно и интелектуално в Академията на Министерство на вътрешните работи са най-светлите, доблестни и обичани герои на нашето време – Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев! Г-н Борисов и господин Гешев, които са най-успешните фрагменти на Академията проправиха пътя на доста сътрудници, доказвайки несъмнено, че школуваните в Министерство на вътрешните работи сме изрично най-достойните и кадърни да ръководят България! Благодаря сърдечно на Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев за вдъхновението, упътванията и препоръките, които ми дават по пътя към новите небеса и триумфи, които ми предлага ориста на български воин! Възхищението, което те будят възпламени огъня в сърцата на доста смели и интелигентни млади българи и ги накара сляпо да следват техните хрумвания и да се учат на мъдрост и държавност от най-великите ръководители в новата история на родината ни! Благодаря им, че с лекциите си и пламенните речи ни разкриха най-добре защитаваните секрети на международната просвета и познание и ни приготвиха професионално, с цел да можем скоро да заемем заслуженото си значимо място измежду интелигенцията и цвета на нацията!
Перфектната научна и оперативна подготовка, която получих в Академията на Министерство на вътрешните работи ме задължава да не преставам да ходя по стъпките на моите ментори – Генерал Бойко Борисов и господин Иван Гешев и да не спирам да се боря, като лъв против статуквото, задкулисието и престъпността в България, само че към този момент и от друга, по-висока естрада!
Една фантазия се сбъдва, с цел да направи път на идната!

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР