Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки и неговото куче Ринго са

...
Известният пловдивски адвокат Стефан Левашки и неговото куче Ринго са
Коментари Харесай

Защитник на котки нападна с камъни известен пловдивски адвокат и кучето му

Известният пловдивски юрист Стефан Левашки и неговото куче Ринго са били нападнати на улицата през вчерашния ден сутринта. Това описа самият той във Фейсбук, като по думите му вербалната и физическа офанзива е осъществена от млад мъж, който храни котките в квартала. До сходна експанзия се е стигало и различен път, само че през вчерашния ден напрежението ескалирало и се стигнало до закани за ликвидиране , мятане на камъни и ритници по животното.

„ С кучето ми Ринго минахме на към 100 метра от него, до момента в който хранеше котки. По едно време чух викове зад тила си и току до мен се разруши стъклен буркан. Обърнах се и видях нападателния мъж, който крещеше по мен, че предния път ни се е разминало, само че в този момент щял убие и мен, и кучето ми. Опитах се да го успокоя и го попитах какво желае, само че вместо отговор той изрита два пъти Ринго, който изквича и избяга нанякъде. Тръгнах да го диря, само че получих удар в гърба от хвърлен по мен огромен камък “ , споделя Стефан Левашки.

По думите му младежът тръгнал след него и траял със заканите за ликвидиране. Казал му също по този начин, че кучето му замърсява градинката , макар, че юристът постоянно събирал изпражненията му в торбичка.

„ Този път в действителност се уплаших, защото нямаше никой в близост, а индивидът агресира от ден на ден. Едвам се измъкнах, само че към този момент в действителност не знам по какъв начин и къде ще си разхождам кучето заран “ , добавя Левашки.

Адвокатът е подал тъжба в полицията и се надява, че това ще помогне повече да не се стига до сходни произшествия. Ританото куче Ринго е в положително физическо положение, само че е получило мощен уплах от случката.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР